📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze tak! Ale mogli by ulepszyć nalepki, trochę za łatwo schodzą..;/
Ale ogółem to "żołnierze, napierdalać!" na takich!
Ale ogółem to "żołnierze, napierdalać!" na takich!
nalepkarze powinni wpierdol dostac. niech sie za robote wezma tez ich bedzie stac na mercedesy, ktos im kiedys taki wpierdol spusci ze im sie odechce.
ps. wrzucaj wiecej takich filmow
ps. wrzucaj wiecej takich filmow
Cytat:
ogólnie to o chuj w tym chodzi?
O to, że właściciele meroli i innych szpanerskich fur stoją w niedozwolonym miejscu a ci im w odwecie naklejają naklejki na szyby
Z 1 strony dobra akcja a z 2giej naprawde trzeba mieć wielkie jaja albo brak mózgu aby zaczepiać w rosji ludzi w takich furach. Poszukajcie na YT więcej tych filmików i zobaczycie jak trafili na gości w bmw X6 gdzie kierowca zaprosił jednego z tych nalepkowiczów do samochodu aby z nim pogadać a za siedzeniem pasażera siedział 2gi. Ten z tyłu go złapał za gardło rękami a kierowca dał w pizde i tyle ich widziano.
@up to chyba potem nie widziałeś,jak się wrócili i okazało się, że to były żarty. A poza tym to było BMW X5...
@up
wersja ,którą ja oglądałem kończyła się jak odjechali ze 100 metrów i skręcili w ulice jakąś.
wersja ,którą ja oglądałem kończyła się jak odjechali ze 100 metrów i skręcili w ulice jakąś.
Niech już lepiej zbierają psie kupy i oddają właścicielom psów, większy pożytek z tego będzie.
przydalyby sie napisy nie wszyscy rozumieja jezyk pijakow i dzikusow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów