📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Mnie tam rozjebało na koniec. W Fallout 3. "talko to PRINCESS: press E"
Nie wiem jak oni to znajdują, w życiu w ŻADNEJ grze nie spotkałem tak poważnych glitchów.
Straszne? dawno się tak nie uśmiałem
nie no ale film zrobiony tak że naprawde niektóre są przerażające i jeszcze ten narrator
Sativis napisał/a:
Japierdole, posrać się można ;D
Po pierwsze "Ja pierdole"
Po drugie, nie nie można
Po trzecie bym coś napisał ale dostałbym warna
Możecie się ze mnie śmiać, ale się przestraszyłem. Pod koniec filmiku jadłem kanapkę z kiełbasą i kawałek mi spadł na podłogę. Przepadł jak kamień w wodę. I przy mankinach już srałem kiślem, że mi podjebały kiełbasę ._.
Free Tekno man.
A co do narratora to zdecydowanie mówi za mało i za szybko...
Szkoda że nie dodali przykładu z Mass Effect 3 - niekiedy podczas gry Shepardem-facetem (z wyjątkiem domyślnego wyglądu) występuje mały glitch sprawiający, że we wszystkich ujęciach kiedy widać jego twarz w dialogach nie renderuja mu się powieki. Niekiedy wygląda to nieco strasznie, ale przeważnie jest to tak komiczne, że nie sposób wczuć się w powagę sytuacji ratowania galaktyki przed zagładą Nie idzie tego naprawić zapisując i ładując grę ani w żaden inny sposób. Jeżeli się to pojawi, to zostanie do samego końca gry.
@Noxford, dnr - trzeba po prostu mieć szczęście. Nawet najlepsze/najbardziej dopracowane/najdroższe gry nie są wolne od niedopatrzeń programistów.
@Noxford, dnr - trzeba po prostu mieć szczęście. Nawet najlepsze/najbardziej dopracowane/najdroższe gry nie są wolne od niedopatrzeń programistów.
Ze tez z WoW'a niczego nie ma masa gliczy nawet zamierzonych typu kilkoro dzieci ulozonych w pentagramie 666 yardow od stolicy:P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów