18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Karma - teraz popularne
Witam Sadole, od razu mówię, że jest to mój pierwszy temat.
Sytuacja miała miejsce wczoraj, we Frankfurcie nad Odrą, jako mieszkaniec Słubic czasami jeżdże u niemaczków. Stałem na światłach i chciałem zmienić pas, bo z lewego można było jechać tylko prosto, a chciałem pojechać w prwo, przede mną stało auto więc chciałem troszkę cofnąć i się wj***ć na prawy pas. Źle popatrzyłem w lusterko, pech chciał, że stała za mną stara niemka swoim golfem, "przy****doliłem" ostro w nią. Wychodzę, ide do niej czy nic sie stało, wszystko ok, patrze na auta, u mnie żadnej rysy, u niej lekko rejestracja wgnieciona. Babka wyciąga telefon i dzwoni na policje, super. W Polsce by machnęli ręką i byśmy pojechali do domu, ale nie. Czekałem 40 minut na niemiecką policje, przyejchali, dokumenty, zapytali co sie stało, zdjęcia porobili, dostałem mandat 35 k*rwa €. Najlepsze i tak było potem.
Słyszę, że jedzie karetka i się śmieje do kumpla, że pewno po naszą szanowną damę, z drogi obok jeszcze wóz strażacki, sobie myślę co się ku*wa dzieje, czy ja snię, czy sie koledzy pomylili, czy jak. Tak, tak. Panowie przyjechali do tej niemieckiej ku*wy. Załozyli jej kołnierz, poudawała wielce poobijaną. Już miałem odjeżdzać ale poszedłem do niej do karetki i sie zapytałem czy jest zadowolona z tego co narobiła, z poker facem na twarzy i kurwikami w oczach pokiwała głową, że tak. Już jej nie chciałem ubliżać, bo moze by sie doczepili jeszcze. Żeby wszystko udokumentowac nagarałem filmiki. Pozdrawiam, a ta DDRowska szm*ta niech zginie pod kołami jakiegoś auta.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
borisklinga 2015-05-12, 18:31 9
Sfrustrowana i spierdolona bo ma świadomośc ze jest brzydką niemrą
Zgłoś
szatan_ns 2015-05-12, 18:33 66
trzeba było się tłumaczyć ze ci w dupe wjechała baranie
Zgłoś
wino666 2015-05-12, 18:55
no wlasnie debilu... stara slepa kurwa, a ty nie potrafiles jej wrobic...
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-12, 18:59 35
szatan_ns napisał/a:

Tak, a potem by się okazało, że całe zdarzenie nagrała jakaś kamera przemysłowa z pobliskiego sklepu itp. i by był w czarnej dupie... Polaki - cwaniaki...
Zgłoś
S................I 2015-05-12, 19:20 12
Ja bym ją do sądu podał by jeszcze płaciła koszty wezwania pomocy bezpodstawnie, kurwa mać jakby siła było duża to by się szmacie włączyła poduszka. Mocniej to ja się na rowerze wyjebałem i po karetkę nie dzwoniłem...
Zgłoś
1r0n 2015-05-12, 19:20
Kurna, studiowałem w Słubicach. Czas chyba znowu Was odwiedzić.
Zgłoś
dumad 2015-05-12, 19:23 4
karma nie śpi. oduczysz się jeździć do hitlerowców kurwa
a serwery sadistica to chyba też niemieckie
Zgłoś
Xanter93 2015-05-12, 19:28
szatan_ns napisał/a:

wino666 napisał/a:

no wlasnie debilu... stara slepa kurwa, a ty nie potrafiles jej wrobic...

ku*wa cebule jedne! to są niemaczki i tu nie ma czegoś takiego jak wrobić kogos. Ordnung must sein! Adi ich czegoś nauczył
Zgłoś
jan0sik1 2015-05-12, 19:39 9
I dobrze ci pajacu. Naucz sie kurwa jezdzić a nie pierdol ze ajajaj oni są źli. Powinni ci dać z 500 ojro to bys sie nauczył. Debil i tyle!!!!
Zgłoś
qwerq221 2015-05-12, 23:32 16
Ale to nic nadzwyczajnego takie kurestwo jest powszechne, ale także i buractwo o czym, także wiedzą wszyscy tylko ty się z choinki urwałeś i wielce zdziwiony (jak byłem zgryźliwy to serio sorry)

Jakoś przedwczoraj miałem podobny przypadek. Stałem zaparkowany na ulicy, cały szereg aut zaparkowanych równolegle po prawej stronie... ulica dość ruchliwa bez parkometrów to i ciągle zajebana.
Siedziałem w aucie spokojnie czekałem na matkę bo mnie poprosiła abym z nią pojechał do lekarza. Auto zaparkowane przede mną po jakichś 10 minutach odjechało a na jego miejsce w krótkim czasie podjechał jakiś gość w Oplu vectrze c.

Od razu zauważyłem, że ten kierowca nie najlepiej radzi sobie z parkowaniem równoległym, bo zauważyłem, że cofając robi zbyt duży kont wjazdu na miejsce i pomyślałem, że będzie musiał parkować tam na co najmniej 3/4 razy i nie myliłem się dokładnie musiał robić 4 poprawki aby dobrze się ustawić na miejscu, ALE mniejsza o to ten szanowny kierowca cofając puknął delikatnie w moje auto, wiedziałem, że nie warto nawet sprawdzać czy nic się nie stało bo wiedziałem, że to niemożliwe i nie chciałem wyjść na jakiegoś pajaca i robić mu wyrzutów bo nie mam tego w naturze.

Pomyślałem, że cóż nie ma gość doświadczenia w parkowaniu (niech pierwszy rzuci kamień...) i zapewne jak wysiądzie to machnie do mnie ręką czy coś w tym stylu, że sorry za to.
Ku mojemu lekkiemu zdziwieniu wysiadł gość spojrzał na mnie siedzącego w samochodzie iiii.... i kurwa chuj poszedł jak gdyby nigdy nic
Pomyślałem kurwa to jebany burak. I siedziałem sobie dalej. SE LA WI
Zgłoś
k................s 2015-05-12, 23:47
Xanter93 napisał/a:

"przy****doliłem" ostro w nią. ]

Czegoś tu nie ogarniam.
Piszesz, to co piszesz, a później beczysz.
Pomijam niemieckość, ale starsi ludzie inaczej reagują na bodźce niż młodzi.
Co to tytułu. Dwie ofiary w jednym wypadku to całkiem sporo...
Zgłoś
ZmianaNicka 2015-05-13, 0:40 1
masz ryj jak cygan, tyle w temacie
Zgłoś
KaruzeLek 2015-05-13, 8:36 2
Nie wiem co Ci napisać, może patrz w lusterko wsteczne jak cofasz ?

Się babce nie dziwie, nie ona nabroiła to co ma sobie żałować ? Jakieś L4 czy też może coś z niemieckiego ubezpieczenia skapnie
Zgłoś
kurwiduplo 2015-05-13, 12:26 1
jebać niemców
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem