Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
moto.wp.pl/kat,92714,title,Straz-gminna-ustawia-fotoradar-niezgodnie-z...
zróbmy jeszcze numer alarmowy
gdzie wysłać dofinansowanie na taką działalność?
Z tego co wiem to wiekszość tych ludzi nie potrzebuje dofinsowania żeby robić porządek z bezprawiem władzy.
Zaraz zleci się młodzież bez prawka i bedzie płakać że pasy, że bezpieczeństwo, że oni wykonują tylko polecenia(kundle bez honoru na krótkiej smyczy władzy?). Powiem wam jedno: te całe mandaty są tylko po to żeby nabijać kase władzy. Tak naprawde jest to karanie kogoś zanim coś zrobi, a biorąc pod uwage to że liczba wypadków nie maleje, jest to całkowicie nie skuteczne.
Powinno być tak że nie ma żadnych praw jazdy, mandatów, alkomatów i przymusowych ubezpieczeń komunikacyjnych ale za to jak w kogoś przypiordolisz płacisz za wszystko łacznie z każdą ryską na asfalcie.
stawiamy Radar np w miejscu czesteych wypadkow z udzialem pieszych
trzaskamy kasiure do momentu uzyskania pieniedzy pozwalających na zabezpieczenie miejsca dajmy na to budowe kladki dla pieszych reorganizacje skrzyzowania itp itd
nastepnie fotoradar idzie w inne problematyczne miejsce.
a tu jest tak ze Donek niewie skad kase wziac i wymysla glupoty...
a sam co tydzien lata do gdanska bo na drodze za duzo radarow..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów