Wynik nieznany
Wynik nieznany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli pocisk spadnie po stronie białorusskiej, to będzie chryja międzynarodowa.
Tak więc z pewnością strzelają ślepakami.
Mogli by jeszcze do tego płotu dospawać poprzeczne ożebrowanie żeby uniemożliwić rozginanie pionowych belek w przęsłach płotu. To poprawiło by bezpieczeństwo naszych służb na granicy.
Łatwiej by się wspinali,
tak jestem inżynierem z powołania
Zaminować granicę, kilka nóg oderwie i raczej już się odechce biegać
Żubrów szkoda. Lepiej strzelać.
Spokojnie, żademu człowiekowi krzywda się nie stała.
A szkoda. hymm w sumie to nie człowieki
Gdyby zapora była skuteczna, problem by się skończył, a więc nie można by tematu ciągnąć.
W huj pisu-arów nie lubię, ale jest (zapora - płot na granicy) bardziej skuteczna niż jej brak. Jak ktoś kto nie pownien na tym zarobił, są od tego służby i instytucje na pis ostatnio cięte, masz jakąś wiedzę, to to tam zgłoś. Pewnie można było zrobić ją taniej, pewnie można było zrobić ją lepiej, jednak najważniejsze jest to że cos zrobiono w ogóle.
Spokojnie, żademu człowiekowi krzywda się nie stała.
Człowiekowi może nie ale inżynierom mam nadzieję że tak
Czyli jednak KO zrobiła dobrze nową ustawa o użyciu broni na granicy, szkoda że pisdzielce przez 8 lat tego nie mogli zrobić, widać woleli ich wpuszczać
Czekamy na elektrownie atomówkę, więc się nie podniecaj.
ja to zjebany jestem , strzelał bym jak do kaczek do tego gówna na granicy bez litosci do każdego co przekracza granice i do tego zjebanego lewactwa co im pomaga
Wszyscy na to tylko czekają. Media zachodnie zrównałyby Polskę z ziemią pomimo tego, że to właśnie ich interes jest chroniony na granicy. Gra w którą gra nasze państwo jest bardzo wyrafinowana. Żeby w ogóle pomyśleć o użyciu broni palnej trzeba by postawić drugi płot oddalony od tego obecnego na tyle żeby pociski raziły cele tylko i wyłącznie na naszym terytorium tak żeby Białoruś nie zaczęła szczekać, że było strzelane do celów na ich ziemi. Nie wspomnę już o obstawieniu całej strefy żandarmerią żeby znowu jakiś chory psychicznie gówniarz nie biegał tam ze swoimi wysrywami o zaimkach.
Na granicy jest jak na igrzyskach — tam też dajemy dupy
To chociaż w jednym jesteśmy dobrzy 😅👌
I czy wam też tak kurewskie tnie film?
Kolejny co filmy w jpg wrzuca, no kurwaa:s
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów