Wynik nieznany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wynik nieznany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To wojsko Polskie oddawało strzały w kierunku nie zagrażającym ciapatym kurwom, niestety. Od śmierci żołnierza nic się nie zmieniło.
szkoda że strzelaja ze ślepaków.....
Mogli by jeszcze do tego płotu dospawać poprzeczne ożebrowanie żeby uniemożliwić rozginanie pionowych belek w przęsłach płotu. To poprawiło by bezpieczeństwo naszych służb na granicy.
takamahi napisał/a:
Mogli by jeszcze do tego płotu dospawać poprzeczne ożebrowanie żeby uniemożliwić rozginanie pionowych belek w przęsłach płotu. To poprawiło by bezpieczeństwo naszych służb na granicy.
Żeby się łatwiej po nim wchodziło, tak?
Bardzo kurwa dobrze
mihauek napisał/a:
Czy tylko mi tak tnie filmiki na stronie?
mnie również,nie wszystkie alę są orzeszki które tną.
Kolega ze straży. Piłem z nim piwko w piątek.
RoundUp94 napisał/a:
A kto Ci powiedział, że nie mogą?
Kidl3r napisał/a:
Żeby się łatwiej po nim wchodziło, tak?
Masz trochę racji, nie do końca przemyślałem temat Dać ten płot pod prąd i po problemie .
pazuzu napisał/a:
Czyli jednak KO zrobiła dobrze nową ustawa o użyciu broni na granicy, szkoda że pisdzielce przez 8 lat tego nie mogli zrobić, widać woleli ich wpuszczać
Możesz podlinkować, to co masz na myśli?
krzysieks997 napisał/a:
To chyba nie Polska straż..Nasi nie mogą
cos tam zniesli ostatnio odnosnie strzelania ale nie wiem do konca
Strzelać do ścierwa, które pełznie tu po zasiłek, ale i do tych kutasów, którzy ich tutaj sprowadzają i dają im te zasiłki i pozostałe przywileje 🕎✡️
pazuzu napisał/a:
Czyli jednak KO zrobiła dobrze nową ustawa o użyciu broni na granicy, szkoda że pisdzielce przez 8 lat tego nie mogli zrobić, widać woleli ich wpuszczać
Zapora Prawych i Sprawiedliwych miała dwa cele:
- kumple mieli zarobić (po czym odpalić część zysku do kasy partii)
- aby było o czym mówić w TV
Gdyby zapora była skuteczna, problem by się skończył, a więc nie można by tematu ciągnąć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów