Wynik nieznany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Wynik nieznany
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzysieks997 napisał/a:
To chyba nie Polska straż..Nasi nie mogą
A kto Ci powiedział, że nie mogą?
mihauek napisał/a:
Czy tylko mi tak tnie filmiki na stronie?
Nie tylko tobie, od rana jest tak
Her Tusk pewnie zaczął już walić łapą w ścianę krzycząć Nein, nein nein.
Mam szczerą nadzieje że na chłopaków po patrolu czekało zimne piwo a nie żandarmeria wojskowa.
Mam szczerą nadzieje że na chłopaków po patrolu czekało zimne piwo a nie żandarmeria wojskowa.
Cyrk!
Rozkazy z Davos są ważniejsze niż jakieś prawo czy Konstytucja...
Rozkazy z Davos są ważniejsze niż jakieś prawo czy Konstytucja...
Liczer napisał/a:
aminować granicę, kilka nóg oderwie i raczej już się odechce biegać
A miałem to napisać.
krzysieks997 napisał/a:
To chyba nie Polska straż..Nasi nie mogą
Mogą. Strzelają gumowymi kulami...
Nasi mogliby się wiele od nich nauczyć.
U mnie też czasami bardzo wolno się wczytują.
mihauek napisał/a:
Czy tylko mi tak tnie filmiki na stronie?
U mnie też czasami bardzo wolno się wczytują.
Lepsze to niż napierdalanie gazem.
Po zamordowaniu naszego żołnierza przez tą swołocz to wszystko we mnie puściło, jebać do ścierwa na pełnej.
Czyli jednak KO zrobiła dobrze nową ustawa o użyciu broni na granicy, szkoda że pisdzielce przez 8 lat tego nie mogli zrobić, widać woleli ich wpuszczać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów