W końcu do czegoś się przydadzą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a jak wyłączył kamerę to mu dojebali mandat za złe zaparkowanie
Q L I M A X
Czemu ja mam za to płacić? Normalny facet albo dzwoni po kumpla albo po taxi bo "złotówy" też mają takie usługi. Gdzie niby te miejskie chamy mają w statutowych obowiązkach takie czynności? Rzygać mi się już chce tym wszystkim!
No i do tego te kurwy powinny się nadawać, a nie karać i jebać jak druga policja.
oglądnołem cały film i nie było mandatu ? to dziwne ! wiem już czemu: bo sie umówili na film propagandowy
radary im wezmą (albo już wzięli) to muszą znaleźć sobie inne zajęcie...
No jakbym straży miejskiej nie lubił, to te Wasze komentarze są bez sensu. Jak łapią i kombinują z radarami źle, jak pomagają i robią coś pożytecznego, też źle. Tak wszystkim, nagle przeszkadza, że zrobią coś dobrego, WOW i jeszcze film o tym zrobili, żeby ludzie wiedzieli i w razie potrzeby zadzwonili.
@grubystefan Ty to musisz mieć przejebane w życiu. Chodzisz ulicami, patrzysz na chodniki, lampy, nowe drogi, mosty, szpitale, parki miejskie, policje i milion innych rzeczy, a jedyne co myślisz, to "kurwa, czemu ja mam za to płacić." Pewnie lepiej żeby siedzieli na dupie, jedli ciastka i pili kawę. Za to już możesz się dorzucić, bo przecież ich nie widzisz.
p.s.
Mogliby w zimie jeszcze pomagać wyciągać zakopane auta. Darmozjady jebane.
@grubystefan Ty to musisz mieć przejebane w życiu. Chodzisz ulicami, patrzysz na chodniki, lampy, nowe drogi, mosty, szpitale, parki miejskie, policje i milion innych rzeczy, a jedyne co myślisz, to "kurwa, czemu ja mam za to płacić." Pewnie lepiej żeby siedzieli na dupie, jedli ciastka i pili kawę. Za to już możesz się dorzucić, bo przecież ich nie widzisz.
p.s.
Mogliby w zimie jeszcze pomagać wyciągać zakopane auta. Darmozjady jebane.
Wlepiają mandaty źle, pomagają źle. Ja pierdole jak tu ma być normalnie? Wykonują swoje obowiązki chujowi nie pasuje. Wychodzą do ludzi robiąc coś pożytecznego też się chuj czepia. Jebany troll albo debil. Nie wiem co gorsze. Dziewczyny nie jedzcie śniegu bo się potem takie bałwany kurwa ich mać rodzą.
Haha jeden ślepy drugi gruby i po 50-tce no i tacy ludzie dbają o porządek na ulicach
wolał bym już pchać ten samochód
Propaganda i ten filmik nie mają ze sobą wspólnych cech, gdieżby kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów