Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolezanka bardzo pomocna
Więcej pomogła, że nie dołączyła do walki, tylko stała obok. Baba to tylko z liścia potrafi strzelić i tylko to naprawdę jej dobrze wychodzi. Kluczyki do motocyklu należały do właściciela motocyklu a nie do jebanego strożnika wiejskiego, który w hierarchii uprawnień jest mniej więcej na tym samym poziomie co cieć pobierający opłatę za kibel. Jakby nie wyciągał łapy po nie swoją własność to miałby o kilka zębów i nie połamanych kości więcej.
Więcej pomogła, że nie dołączyła do walki, tylko stała obok. Baba to tylko z liścia potrafi strzelić i tylko to naprawdę jej dobrze wychodzi. Kluczyki do motocyklu należały do właściciela motocyklu a nie do jebanego strożnika wiejskiego, który w hierarchii uprawnień jest mniej więcej na tym samym poziomie co cieć pobierający opłatę za kibel. Jakby nie wyciągał łapy po nie swoją własność to miałby o kilka zębów i nie połamanych kości więcej.
Znalazł się bohater, pogromca strażników wiejskich. Hierarchia służb nie ma znaczenia. Takie sprawy załatwia się w sądzie, chyba, że jest się małpą. Nie wiem jak to wygląda w kraju jegomościa, ale u nas za napaść na "ciecia pobierającego opłatę za kibel" wyrwał by ładnych parę lat. Warto dla niezapłacenia mandatu? IQ pomarańczy i tyle. Ja sam bym najchętniej SM po prostu rozwiązał. Problem w tym, że w ich miejsce wjadą firmy kontrolerów i policja - czyli efekt końcowy i tak będzie taki sam. A nawet gorszy, bo będzie drożej.
Znalazł się bohater, pogromca strażników wiejskich. Hierarchia służb nie ma znaczenia. Takie sprawy załatwia się w sądzie, chyba, że jest się małpą. Nie wiem jak to wygląda w kraju jegomościa, ale u nas za napaść na "ciecia pobierającego opłatę za kibel" wyrwał by ładnych parę lat. Warto dla niezapłacenia mandatu? IQ pomarańczy i tyle. Ja sam bym najchętniej SM po prostu rozwiązał. Problem w tym, że w ich miejsce wjadą firmy kontrolerów i policja - czyli efekt końcowy i tak będzie taki sam. A nawet gorszy, bo będzie drożej.
Jeżeli chcieli aby zapłacił mandat to trzeba było pozwolić mu odjechać i mandat wysłać na adres pod którym zarejestrowany jest motocykl wraz z opłatami manipulacyjnymi. Ani oni ani ty nie masz prawa wyciągać łapy po czyjąś własność. No chyba że gość był pijany no to wtedy jest coś takiego jak obywatelskie zatrzymanie. Ale widząc jak się zachowuje i z jaką gracją napierdolił strażnikowi to raczej pijany nie był.
IQ pomarańczy
Mnie tam się wydaje, że nawet jego koszulka ma większe IQ od niego...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów