18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Voyton 2021-03-03, 18:56 6
DzidaZawodnik napisał/a:

A dlaczego mieliby sprzedawać tylko ci co dali łapówkę? Kurwa sami komunisci bez pojeci ana tym portalu. Najlepiej, żeby urzędnik decydował czy ludzie chcą tego co on sprzedaje i za ile chcą to kupić. Kurwa jesteście jebanymi niewolnikami bez własnego zdania. Urzędnik ma o wszystkim za was decydować. Żałosne czerwone robactwo.

Ta mentalność wśród gojow jest przerażająca. Demokracja zrobiła z nich niewolnicze bydło, które myśli, że jest w jakimś stopniu wolne.
Zgłoś
Mejka 2021-03-03, 18:58 1
AyCaramba napisał/a:

Opłata targowa weszła w życie w 91 roku tak że ten... Handel uliczny bez zezwolenia jest zakazany wszędzie tak że nie pierdol że to wina narastającej biurokracji.

Dokładnie.
W dodatku chyba jest jasne z czyjej kieszeni ten pierdoła bierze zasiłek?
satariel? Czy rozumiesz jak działa panstwo?
Zgłoś
Marck 2021-03-03, 20:01
Strażnik zbiera hajc na Owsiaka
Zgłoś
a................p 2021-03-03, 20:05 5
Rację ma facet. Do straży miejskiej idą ci co nie nadają się do policji. Bandytów się boją to dopierdalają się do zwykłych ludzi o byle gówno.
Zgłoś
A................z 2021-03-03, 20:11
o się zesrali dwaj specjaliści wyżej xD
Zgłoś
a................p 2021-03-03, 20:34 6
Co to, cenzura na sadolu? Wycięliście kawałek mojego komentarza z powodu jednego bluzgu?

AyCaramba napisał/a:

Opłata targowa weszła w życie w 91 roku tak że ten... Handel uliczny bez zezwolenia jest zakazany wszędzie tak że nie pierdol że to wina narastającej biurokracji.

A czemu służy taka opłata, jeśli nie dojeniu kasy przez gminę? To kolejny bezsensowny podatek, z którego opłacana jest m.in. straż miejska zajmująca się głównie ściganiem tych, co go nie płacą. A weź pod uwagę, że uliczni handlarze to nie milionerzy, którzy hajsem tapetują pałace ale ludzie, którym trudno związać koniec z końcem. Często ludzie starsi na głodowych emeryturach. Nie trzeba ich łupić, lepiej obciąć każdemu urzędasowi po parę procent.
Zgłoś
hellbwoi 2021-03-03, 20:37 9
DzidaZawodnik napisał/a:

A dlaczego mieliby sprzedawać tylko ci co dali łapówkę? Kurwa sami komunisci bez pojeci ana tym portalu. Najlepiej, żeby urzędnik decydował czy ludzie chcą tego co on sprzedaje i za ile chcą to kupić. Kurwa jesteście jebanymi niewolnikami bez własnego zdania. Urzędnik ma o wszystkim za was decydować. Żałosne czerwone robactwo.

Handel z maski, albo kartonu , albo stolika turystrycznego takie to piekne i romantyczne, nasza tradycja przeca, narodowa, polska.

ED: Tak jeszcze myślę po co w ogóle jakieś regulacje, niech każdy sprzedaje co chce, na ulicy:
takie np sprzegło, kupisz taniej rozjebie ci się, twój problem

zabawka dla dziecka, połknie jakąś małą częśc i sie udusi, chujtam zrobisz nowe na chuj jakieś atesty

kupisz se kebsa od kolesia z przyczepki, ale ze tam zadnych regulacji nie ma to chuj wie co zjesz, zejdziesz - ojtam, ojtam już więcej przecież nie kupisz

a ubezpieczenie medyczne jak w stanach, nie płacisz - nie masz
z emeryturą to samo nie płacisz nie masz

w przypadku tych dwóch ostatnich opcji jestem zupełnie za, 90% sebiksów i biedoty bardzo szybko by się wyeliminowało, bo przecież zamiast zapłacic to chuja lepiej na flaszke a później lipa.

(jakość świadczeń i wysokość rent i emerytur zostawiam na oddzielny temat)

Zgłoś
kreatywnakrowa 2021-03-03, 21:22 5
o1945lg napisał/a:

Większość pojebów z serduszkiem WOŚP to skurwysyny nieprzyjemnie. Rzucą do puszki coś Owsiakowi, obkleją skę serduszkamo a potem cały rok uważają, że dobrzy z nich ludzie mimo, że z charakteru zwykłe kurwiska.

To jeszcze nic, ci o których piszesz nie są nawet w połowie tak pokurwieni jak ty. Jesteś zwykłym workiem na narządy. Ludzkim wypierdem zrobionym przez czyste, złośliwe zrządzenie losu. Swoim istnieniem jedynie marnujesz cenny tlen. tej planety. Takie jebane, podczłowiecze zera najlepiej spłniają się jako pokarm dla larw much. Wszystkiego najgorszego ludzki , wysrany stolcu.
Zgłoś
syulung 2021-03-03, 22:29 3
sensualna napisał/a:

no jak nie miał pozwolenia to co w tym dziwnego?

pozwolenia?!? jebni sie w dekiel niewolniku. nie pozwalam ci żyć, więc idż skocz z mostu.
Zgłoś
wiechec 2021-03-03, 22:35 3
Zwykły śmieć, który handluję nielegalnie elektrośmieciami z chińskiego portalu z marżą kilkaset procent!
Zgłoś
C................s 2021-03-03, 22:41 4
arcybiskup napisał/a:

A czemu służy taka opłata, jeśli nie dojeniu kasy przez gminę? To kolejny bezsensowny podatek, z którego opłacana jest m.in. straż miejska zajmująca się głównie ściganiem tych, co go nie płacą. A weź pod uwagę, że uliczni handlarze to nie milionerzy, którzy hajsem tapetują pałace ale ludzie, którym trudno związać koniec z końcem. Często ludzie starsi na głodowych emeryturach. Nie trzeba ich łupić, lepiej obciąć każdemu urzędasowi po parę procent.

No kurwa proszę Cię MYŚL człowieku Przez same uregulowanie legalne/nielegalne mamy lepszą jakość towarów o czym pisał ktoś wyżej, SM jest opłacana nie tylko z tego, jak pisałem wcześniej wszystko idzie do gara zwanego budżetem. Fajnie się chodzi po chodnikach bez dziur? fajnie się jeździ po drogach z asfaltem? Miło jest czekać na autobus pod daszkiem a nie w deszczu?? To też idzie z podatków.
A co do tego że uliczni handlarze "to nie milionerzy" to mnie to huj obchodzi. ja też "ledwo wiążę koniec z końcem". Pracuję ja, pracuje moja żona, płacimy podatki i to nie małe. A taki cwaniaczek z zabawkami na placu w turystycznym mieście potrafi w sezonie zarobić więcej niż ja.

arcybiskup napisał/a:

lepiej obciąć każdemu urzędasowi po parę procent.

Urzędasy też płacą podatki. pracują legalnie w machinie zwanej państwem. Tu widzimy cwaniacki margines. którego nie stać na legalizację handlu ale stać na telefon z kamerką.

Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-03-03, 23:12 2
Poczytajcie sobie komentarze pod filmikiem. Typ bełgocze cos o byciu wolnym czlowiekiem itd xDDD no kurwa debil co ledwo literki sklada. Ale niczego innego sie nie spodziewalem od krzykaczy co pierdola ze sa wolnymi ludzmi jebac zus jebac podatki jebac rzond oni sa najmadrzejsi bo maja 5 klas skonczonych i wielki biznes z ali express
Zgłoś
RYHOO 2021-03-03, 23:24 1
DzidaZawodnik napisał/a:

A dlaczego mieliby sprzedawać tylko ci co dali łapówkę? k***a sami komunisci bez pojeci ana tym portalu. Najlepiej, żeby urzędnik decydował czy ludzie chcą tego co on sprzedaje i za ile chcą to kupić. k***a jesteście j***nymi niewolnikami bez własnego zdania. Urzędnik ma o wszystkim za was decydować. Żałosne czerwone robactwo.

Potomku świni - w naszym kraju tez decydują za Ciebie co masz kupić tylko oszukujesz się, że tak nie jest - taki wniosek płynie z Twojego wielce nieczerwonego żywota
Zgłoś
hellbwoi 2021-03-03, 23:25 1
focusek napisał/a:

pierdol sie kurwo, pewnie ojciec tez pedal straznik miejski tam same kurwy pracuja. A tak wo ogole to jebac pis , pisland, i was polaczki w dupe jebane przez karakana

dziękujemy, że się przedstawiłeś. [;
Zgłoś
Daniel01 2021-03-04, 7:14
płacić podatki wy śmiecie!!!!!! Wielki Wateusz na to czeka!!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem