no jak nie miał pozwolenia to co w tym dziwnego?
Nic dziwnego, kręcone jak zawsze od śrdoka żeby zrobić aferę, nie jestem jakiś proPsowski (dla debili psowski jest od psów a nie że mi sie i zjadło w pisie, choć propisowski tymbardziej jestem, co dla koljenych debili... nie nie znaczy że jestem proPO czy inne polityczne gówno) z jednej strony fajnie koleś chce zarobić na życie z drugiej pytanie czy ma wszystko prawnie uregulowane. Jakby nie bylo takich zakazów handlu #gdziemisiepodoba to nasze ulice tonęłyby w śmieciach sprzedawanych na każdym rogu.
a ty mamy przedstawiciela grupy "mam na to wyjebane"
podatki? po chuj
czynsz? po co
zus? o korwa pierwsze slysze
a co zna tem gosc?
straz miejska gnebi i kradnie towar!! nie daja czlowiekowi na jedzienie zarobic!
pasozyt i tyle! do tego ludziom czas zabiera, bo gdyby nie on to by tych zlodzieji lapali
PS. ale ze straza miejska to mial racje, sa tam debile co sie do policji nie dostali
podatki? po chuj
czynsz? po co
zus? o korwa pierwsze slysze
a co zna tem gosc?
straz miejska gnebi i kradnie towar!! nie daja czlowiekowi na jedzienie zarobic!
pasozyt i tyle! do tego ludziom czas zabiera, bo gdyby nie on to by tych zlodzieji lapali
PS. ale ze straza miejska to mial racje, sa tam debile co sie do policji nie dostali
A dlaczego mieliby sprzedawać tylko ci co dali łapówkę? Kurwa sami komunisci bez pojeci ana tym portalu. Najlepiej, żeby urzędnik decydował czy ludzie chcą tego co on sprzedaje i za ile chcą to kupić. Kurwa jesteście jebanymi niewolnikami bez własnego zdania. Urzędnik ma o wszystkim za was decydować. Żałosne czerwone robactwo.
NIech wypierdalla z tymi badziewiami do pedalskich imprez za 5000% wartości jaką dzieciaki za kromke chleba tracą swoje dzieciństwo u skośnookich i niech sam sie zatrudni, żeby takie produkować.
A dlaczego mieliby sprzedawać tylko ci co dali łapówkę? Kurwa sami komunisci bez pojeci ana tym portalu. Najlepiej, żeby urzędnik decydował czy ludzie chcą tego co on sprzedaje i za ile chcą to kupić. Kurwa jesteście jebanymi niewolnikami bez własnego zdania. Urzędnik ma o wszystkim za was decydować. Żałosne czerwone robactwo.
Jak nie pasują prawa i obowiązki związane z życiem w cywilizowanym kraju, gdzie podatki, opłaty, czynsze i inne daniny są wrzucane do wspólnego gara z których korzystają wszyscy mieszkańcy to zapraszam wypierdalać do dzikich krajów gdzie nie ma żadnych obowiązków względem państwa. Niestety razem z obowiązkami znikają też prawa.
Gdańsk pierdoli imigrantów!Jak nie pasują prawa i obowiązki związane z życiem w cywilizowanym kraju, gdzie podatki, opłaty, czynsze i inne daniny są wrzucane do wspólnego gara z których korzystają wszyscy mieszkańcy to zapraszam wypierdalać do dzikich krajów gdzie nie ma żadnych obowiązków względem państwa. Niestety razem z obowiązkami znikają też prawa.
Jeżeli bronisz tej narastającej w PL biurokracji i coraz wyższych podatków i opodatkowywania wszystkiego, na czym można okraść ludzi, to chyba pracujesz na etacie w jako biurwa. Jakoś w latach 90 mieliśmy tyle samo praw, a nawet więcej, a rynków i ryneczków z babciami sprzedającymi warzywa i paździochów z gaciami było pełno i jakoś mogło być cywilizowanie.
Jeżeli bronisz tej narastającej w PL biurokracji i coraz wyższych podatków i opodatkowywania wszystkiego, na czym można okraść ludzi, to chyba pracujesz na etacie w jako biurwa. Jakoś w latach 90 mieliśmy tyle samo praw, a nawet więcej, a rynków i ryneczków z babciami sprzedającymi warzywa i paździochów z gaciami było pełno i jakoś mogło być cywilizowanie.
Opłata targowa weszła w życie w 91 roku tak że ten... Handel uliczny bez zezwolenia jest zakazany wszędzie tak że nie pierdol że to wina narastającej biurokracji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów