Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
Jak to jest świeżutki sprzęt z ruskiego expo rolniczego na 2022.
Całkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zjebać wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo najebana to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i chuja zajedzie.
PS: jak załoga będzie najebana w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
Całkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zjebać wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo najebana to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i chuja zajedzie.
PS: jak załoga będzie najebana w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
żebyś ty się kurwa słyszał jak pierdolisz głupoty,
btw. gdzie są stare emotki? długo mnie tu nie było
Pierdolisz kocopoły, jak potłuczony...
Ciężarówka nie jest zbyt młoda ale widocznie nie ma kasy na lepszą. W dodatku ta ma znakomitą dzielność terenową. A że pali dużo to w rosji nie stanowi problemu. Ważne że jezdzi i spełnia swoje zadanie
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.
W OSP jest coraz więcej nowego sprzętu, rzadko już się widuje Stary itp. A do tych co się wyśmiewają, te Urale są produkowane do dziś bez większych zmian, po drugie tam jak jadą gasić pożar lasu to to nie jest las który wkoło w 2 godziny można rowerem objechać, ta ciężarówka ma wjechać wszędzie, a później wrócić. I do tego nadaje się idealnie.
Pierdolicie Hipolicie. Ta historia jest znacznie lepsza od MAN-a, Mercedesa czy innego badziewia ba, Polskiego Stara czy Jelcza który nawet by nie udźwignął tyle sprzętu czy wody na sobie co ciąga Kraz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów