Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W mojej ocenie jako kierowcy, pojazdy uprzywilejowane w Polsce są zbyt słabo oświetlone. Mimo iż nie pochwalam ściągania wszystkich pomysłów z zachodu(US), to tam akurat są istne dyskoteki na kółkach, które widać z bardzo daleka, czy w dzień, czy w nocy. U nas zazwyczaj widać i słychać w nocy, natomiast w dzień głównie słychać.
Oj przesadzasz, słychać doskonale z daleka. Tylko polskie disko w radio i umcyk umcyk zagłusza.
Jeden debil po jednej stronie drogi zachował się jak debil, drugi debil po drugiej stronie drogi zachował się jak debil więc "czerwona ciężarówka" musiała sobie wywalczyć jakąś pozycję między tymi dwoma debilami! Wielki plusik dla autora że wyciął dźwięk i wstawił chujową muzyczkę żeby nie było słychać z jak dużej odległości było słychac sygnał "czerwonej cieżarówki" i jak wiele czasu miał, żeby zareagować jak nakazuje kodeks ruchu drogowego tzn. zjechać na pobocze i zachować szczególną ostrożność, a nie popierdalać sobie środkiem jak Książe Imperator Wielki Krul Szosy i Pobocza!
Dodam tylko że ograniczenie do 40km/h a autor nagrania popierdala sporo więcej. Swoją drogą "czerwona ciężarówka" wypełniona wodą czy mieszanką i ważąca z 10 ton zrobiła świetny unik bo mogła spowodować karambol.
@CoJaTamKurwaWiem chyba masz gorszy dzień dzisiaj...
Co do autora, czerwony pojazd to straż pożarna i jedzie do pożaru a pojawiła się na drugim pasie jedynie dlatego ze debil zahamował.
@4hitch Chcę go widzieć, ponieważ różną są sytuacje na drodze. Jak chociażby na skrzyżowaniu. Moim zdaniem lepsze oświetlenie, takie jak mają właśnie w US dałoby kierowcom możliwość szybszej reakcji i szybszym przejazdom pojazdów uprzywilejowanych, przez co skróciłby się czas dotarcia na miejsce zdarzenia.
? Zjeżdżasz i czekasz aż przejedzie.
No chłopie, to najgorsze co można zrobić. I to właśnie zrobił srebrny. W zasadzie to on stanął na drodze, przez co strażak musiał się pewnie napocić nieźle. Jakie zjeżdżasz i czekasz? Zjeżdżasz do krawędzi i jedziesz dalej. Umożliwiasz wyminięcie siebie, ale broń boże nie stajesz jak ta krowa w miejscu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów