18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
straż wiejska
kajtoh • 2013-04-17, 21:50
Może i mało sadystyczne, ale smutne bo polska rzeczywistość.
Szedłem sobie ulicą i fakt piłem piwo (trzeźwy niestety jeszcze) podjechała straż, mandat na 100 przyjąłem, ale panom coś się chyba nie spodobałem zaczęli kurwić na mnie o dziwo na prawdę z braku powodu, więc zacząłem kręcić.
Mandat finalnie dostałem, podpisałem, ale druki do wpłaty itd zostały mi zabrane, a nazwiska strażnika nie otrzymałem przez 1,5h interwencjii. Była policja nawet, bo jak przystało na pokolenie JP zadzwoniłem.

Finał akcji - rozpieprzony szajsfon 4, odwołanie do straży, odpowiedź? Telefon sam mi upadł. (strażnik po lewej rzuca mnie o ścianę)

Koniec filmu = upadek telefonu
Materiał własny.

Niech każdy zobaczy mordy tych wieśków, którzy nie mają żadnych konsekwencji z tego że pieprzneli mnie o ściane, uszkodzili telefon.

Dla zainteresowanych pozostał proces cywilny, ale jak przegram to będę sam musiał płacić kutasom odszkodowanie i to nie małe.
Zgłoś
Loaloa 2013-04-17, 22:56
Mogli ci masaż nerek zafundować, to byś teraz na intensywnej terapii odpoczywał, a nie mądrzył się na sadolu.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:01 12
Kaprys napisał/a:

Ciśnij na materiał z monitoringu. Niby nic nie widzą, ale jednak kurwa wszystko zobaczą. Ja kiedyś zawracałem na zakazie, a nawet nie wiedziałem, to zaraz niebiescy za mną, bo dostali zgłoszenie z operatora kamery, która była na następnym skrzyżowaniu. Lekko 150m dalej. 5 punktów i widełki 50-500zł. Dostałem 50, i punkty. Policjanci byli naprawdę spoko, mówili mi, że oni to by oleli tą sytuację, bo niemal zero ruchu, a ja z innego miasta i wytłumaczyłem, że pojebałem ulice, za wcześnie skręciłem, i chciałem wrócić na właściwą. No ale jest nagrane i oni MUSZĄ mnie ukarać, bo konsekwencje służbowe. Dostałem najniższy możliwy mandat. Bez proszenia, błagania, rozmowa między ludźmi. Odniosłem wrażenie, że sami byli wkurwieni, że musieli podjąć interwencję

Ale ja nie ciśnę na ten materiał, bo wiele razy miałem podobne sytuacje gdzie sam uważałem ze mandat będzie trzeba zapłacić albo stracić prawko. Problemem jest ta pierdolona straż miejska, która nie wiedzieć po co jest (przed nagraniem filmu jeszcze w miare czułem potrzebę ich obecności w postaci ganiania za rzucenie papierka). Na monitoring nie ma co cisnąć bo to i znajomiści nie pomogą niestety jak się przekonałem.

W tej sytuacji podobno nie ma żadnego nagrania, ale podejrzewam, że w momencie sprawy cywinej nagranie nic by nie pomogło.. MAFIA MUSI ZARABIAĆ!

Loaloa napisał/a:

Mogli ci masaż nerek zafundować, to byś teraz na intensywnej terapii odpoczywał, a nie mądrzył się na sadolu.

Podziwiam kolegę, taki twardy jesteś. Prawdziwy interneroywy hejter. PROPSY! Sprzedaną nerkę kiedyś też wrzucę, ale w swoim czasie.

Bardzo wszystkich prosze żeby to nagranie dosięgnęło jak największej liczby osób. Zależy mi żeby każdy widział jak działa ten chujowaty aparat zwany strażą miejską i nie boję się słów w ich stronę, bo oskarżenia (z mojej strony) pewnie w ciągu miesiąca wyjdą.
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 23:16 2
Ja Cię podziwiam bo jakby mi rozwalili telefon to chyba bym się z nimi bił
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:20 1
pawelkrk00 napisał/a:

Ja Cię podziwiam bo jakby mi rozwalili telefon to chyba bym się z nimi bił

No widzisz każdy by się bił przecież, a nie na sadola wstawiał
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 23:21
W sumie to bym się bił a potem wrzucił filmik na sadola
Zgłoś
trabus 2013-04-17, 23:22 15
@Loaloa mogli mu? Mogla to matka ciebie wyskrobać i spuścić w kiblu. To są kurwa funkcjonariusze publiczni i kto jak nie oni maja do kurwy nędzy przestrzegać prawa. A ten kolejny debil co ich jeszcze bronił będzie. Nic się nie martw wiem, że nie zrozumiałeś o co mi chodzi Za chudy w uszkach jesteś po prostu. Ale jak skończysz gimnazjum (o ile) to czeka cie wspaniała kariera zgadnij gdzie? Tak w straży miejskiej Nadajesz się!
@Autor
A choćbyś się miał zesrać to chujom nie popuść. Choćbyś miał pisać skargi, że śpią na służbie czy cokolwiek co skurwysynom uprzykrzy życie. Dostaną po łopacie i będą se mogli wyładować złości, że im żona nie dała w kamieniołomie. Obrońcy, kurwa ich mać porządku.

PS. Jak możesz to idź zapłacić mandat w monetach po 1gr. Będą mieli zajęcie na rok żeby to policzyć xD
Zgłoś
yoshi88-88 2013-04-17, 23:23 10
dawaj znać jak się dalej sprawa potoczy Czy uda Ci się coś wywalczyć Trzymam kciuki osobiście , w każdej służbie jest jakiś odsetek takich oto ludzi jak w/w strażnicy wiejscy , u nich to chyba oscyluje w granicach 90%
Pamiętam jak kiedyś mało co nie dostałem mandatu (ale od misiaków), gdyż zatrzymali mnie do kontroli (wg nich byłem pijany, bo ominąłem raptownie pierdoloną dziurę w drodzę która przypominała wąwóz - oczywiście badanie narko i alko), na prawku mam swoje jeszcze stare zdjęcie z brylami , a że prawko już parę lat ma , to w mym życiu się zmieniło to, że wada mi się naprostowała (z dalekowzrocznością tak jest , że jak się rośnie , to się zazwyczaj cofa). Chu-ja, nie rozumieli , że nie musze już nosić okularów, tłumaczę , że to gorzej na moje oczęta nawet będzie , że jak nie są potrzebne a będe nosił , trwało to dobre 15 minut , tłumaczenie , ale dostali wezwanie , no i stwierdzili , że mam szczęscię.
Dziękuje , wiem , piękna historia :*
Zgłoś
T................r 2013-04-17, 23:25 1
nie podali danych wiec rozbili ci anonimowo telefon porobilbym zdjecia pismo do komendanta o polubowne zalatwienie sprawy albo sprawa do sadu wygrana masz na bank widac ze lapy do ciebie wyciagaja i ze nie daja danych
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:29 2
trabus napisał/a:

@Loaloa mogli mu? Mogla to matka ciebie wyskrobać i spuścić w kiblu. To są kurwa funkcjonariusze publiczni i kto jak nie oni maja do kurwy nędzy przestrzegać prawa. A ten kolejny debil co ich jeszcze bronił będzie. Nic się nie martw wiem, że nie zrozumiałeś o co mi chodzi Za chudy w uszkach jesteś po prostu. Ale jak skończysz gimnazjum (o ile) to czeka cie wspaniała kariera zgadnij gdzie? Tak w straży miejskiej Nadajesz się!
@Autor
A choćbyś się miał zesrać to chujom nie popuść. Choćbyś miał pisać skargi, że śpią na służbie czy cokolwiek co skurwysynom uprzykrzy życie. Dostaną po łopacie i będą se mogli wyładować złości, że im żona nie dała w kamieniołomie. Obrońcy, kurwa ich mać porządku.

PS. Jak możesz to idź zapłacić mandat w monetach po 1gr. Będą mieli zajęcie na rok żeby to policzyć xD

Wiem że brzmieć będę jak 100 % prawilniak, ale akurat tego mandatu nie zapłacę, ale i również mam dylemat wielki czy zaczynać sprawę cywilną bo powiem krótko my sadole to inna bajka - mścić się, zajebać, oddać, ale mecenas powiedział, że sprawa właśnie ze względu na brak nagrania jest (przepraszam że klnę ale raz że sadol, a dwa że emocje) kurwa jego mać przegrana, bo nie ma nagrań własnych gdzie jest pysk tych wieśniaków, ręka i o dziwo mój telefon, który ma kręcić mój telefon, który sie rozpierdala.......

PedoKsiądz napisał/a:

nie podali danych wiec rozbili ci anonimowo telefon porobilbym zdjecia pismo do komendanta o polubowne zalatwienie sprawy albo sprawa do sadu wygrana masz na bank widac ze lapy do ciebie wyciagaja i ze nie daja danych

Sprawa poszła w miare polubownie do nich wewnątrz w ramach naruszenia przepisów przez nich i została odrzucona ze wzgłedu na odrzuenie tych dowodów, które wam tu dziś przesłałem.

Niestety smutna prawda jest taka że wielki chuj z tego będzie, nawet jak będzie sprawa cywilna, chyba że ktoś ma pomysł jak mi w tym pomóc.
Zgłoś
iMarcos 2013-04-17, 23:34
Straszna chujnia... jedyna szansa to te nagrania z kamery. Innych kamer nie ma ?
Zgłoś
krzysiek0909 2013-04-17, 23:34 4
I właśnie przez takich pojebów jak ci na filmie większość ludzi nie przepada za strażą miejską i policją. Rozumiem, dla bandytów mogą być brutalni i chamscy, ale po kij czepiają się osób które przechodziły sobie spokojnie ulicą i choćby trzymali piwo. Spisanie, mandacik, dziękuje do widzenia z uśmiechem i tyle. Sam raz miałem sytuację gdy krawężnik kurwił na mnie za to że przechodziłem poboczem obok rozbitego auta. Zamiast powiedzieć przepraszam, niech przejdzie pan drugą stroną ulicy ten wypalił od razu "gdzie kurwa leziesz, wypierdalaj drugą stroną!" Rozumiem kolega może mi tak powiedzieć, ale pierdolony krawężnik na służbie powinien mieć jakąś kulturę.
Zgłoś
paner666 2013-04-17, 23:35 12
Strażnik miejski, jeszcze nie pies, a już nie człowiek.
Zgłoś
____ 2013-04-17, 23:36 5
Możesz złożyć zawiadomienie do prokuratury, ustne zgłoszenie na policji nie ma sensu, pomimo że policja często śmieje się z miejskich to i tak nie będą chcieć tego za bardzo prowadzić (tym bardziej przyjmować zgłoszenia).

Zniszczenie mienia art. 288 p.1kk
Nadużycie funkcji (może) art. 231 p.1 kk

Twoje ryzyko - czynna napaść na funkcjonariusza art. 222 p.1.
kk

Do ewentualnego wniosku o popełnieniu przestępstwa, wnioski dowodowe (zabezpieczenie nagrań z monitoringu w celu...).

Powysyłaj filmy do lokalnych mediów + opis.

Możesz też zrobić dym w urzędzie miasta, który jako tako jest nad SM

Edit:
Jeśli doszło naruszenia ciała (rozcięcia, otarcia, stłuczenia) to nie zapomnij o obdukcji.
Zgłoś
przemolol 2013-04-17, 23:36 1
Mogłeś po prostu przyjąć ten mandat i nie narzekać w końcu na początku mieli racje z tym piciem. Ale wiadomo jak to jest jak już się człowiek napije
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 23:38 4
iMarcos napisał/a:

Straszna chujnia... jedyna szansa to te nagrania z kamery. Innych kamer nie ma ?

Niestety wg oficjalnych oświadczeń nie ma, chociaż są ale podobni nie obejmowały "w danej chwili" tego miejca chociaż daną chwilą były prawie 2h internwencji straży + policjii

przemolol napisał/a:

Mogłeś po prostu przyjąć ten mandat i nie narzekać w końcu na początku mieli racje z tym piciem. Ale wiadomo jak to jest jak już się człowiek napije

ale ja od początku przyjąłem właśnie mandat, jeśli bym pyskował w jakimkolwiek stopniu nie byłoby tego tematu! :/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów