18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:25
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
straż wiejska
kajtoh • 2013-04-17, 21:50
Może i mało sadystyczne, ale smutne bo polska rzeczywistość.
Szedłem sobie ulicą i fakt piłem piwo (trzeźwy niestety jeszcze) podjechała straż, mandat na 100 przyjąłem, ale panom coś się chyba nie spodobałem zaczęli kurwić na mnie o dziwo na prawdę z braku powodu, więc zacząłem kręcić.
Mandat finalnie dostałem, podpisałem, ale druki do wpłaty itd zostały mi zabrane, a nazwiska strażnika nie otrzymałem przez 1,5h interwencjii. Była policja nawet, bo jak przystało na pokolenie JP zadzwoniłem.

Finał akcji - rozpieprzony szajsfon 4, odwołanie do straży, odpowiedź? Telefon sam mi upadł. (strażnik po lewej rzuca mnie o ścianę)

Koniec filmu = upadek telefonu
Materiał własny.

Niech każdy zobaczy mordy tych wieśków, którzy nie mają żadnych konsekwencji z tego że pieprzneli mnie o ściane, uszkodzili telefon.

Dla zainteresowanych pozostał proces cywilny, ale jak przegram to będę sam musiał płacić kutasom odszkodowanie i to nie małe.
Zgłoś
Luis 2013-04-17, 21:53 1
hm to się też na wiochę nadaje. nawet tytuł pasuje
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 21:56 13

Druga część filmu gdzie już przód i tył szajsfona był roztrzaskany, ale dane udało się zgrać i w sumie słychać tylko moje krzyki i bomby w tle.
Godzine czekałem na odbiór telefonu i gdyby nie to że miałem drugi służbowy i to że nie przyjechała policja nie odzyskałbym już tamtego!
Zgłoś
komargda 2013-04-17, 21:57 6
z nimi ciężko wygrać. na filmiku nie widać abyś został popchnięty w wyniku czego , telefon poszedł odwiedzić Steve'a Jobsa . Jakbyś miał naocznych świadków zdarzenia to byłoby już inaczej. Czyli ogółem masz chujową sytuację.

"Wśród baranów trzeba być wilkiem."
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 21:59 6
komargda napisał/a:

z nimi ciężko wygrać. na filmiku nie widać abyś został popchnięty w wyniku czego , telefon poszedł odwiedzić Steve'a Jobsa . Jakbyś miał naocznych świadków zdarzenia to byłoby już inaczej. Czyli ogółem masz chujową sytuację.

Najlepsze jest to, że tam jest monitoring miejski bo to skrzyżowanie w Warszawie ulic Konopczyńskiego i Tamki, ale jeśli rozpoczął bym sprawę z powództwa cywilnego i przegrał byłoby ze mną kiepsko.
Zgłoś
komargda 2013-04-17, 22:04 17
tylko że monitoring jest straży. Możesz iść na policje ale na 10000% dostaniesz odpowiedz, że kamera nie była skierowana w tą stronę.

ale i tak na Twoim miejscu poszedłbym na psy. Oni nie cierpią straży miejskiej. pogadaj i poproś o jakąś ich interwencję w tej sprawie

"Wśród baranów trzeba być wilkiem."
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:05 8
komargda napisał/a:

tylko że monitoring jest straży. Możesz iść na policje ale na 10000% dostaniesz odpowiedz, że kamera nie była skierowana w tą stronę.

Już dostałem odpowiedź, że kamera nie obejmuje tego obszaru co jest kurwa bzdurą.
Fakt faktem że jest obrotówka i mogła być skierowana w inną stronę, ale cała "interwencja" a raczej komedia trwałą 1,5-2h więc musiała obejmować sytuację.
Zgłoś
Gorgor 2013-04-17, 22:08 5
O co Ci właściwie chodzi? Jak nie umiesz trzymać w łapie telefonu to po cholerę łazisz z nim po ulicy sieroto? Miałeś szczęście, że trafiłeś na kulturalnych ludzi bo inni zrobiliby Ci nim kolonoskopię. Ojca też nagrywasz i donosisz matce?
Zgłoś
Kakushkin 2013-04-17, 22:15 307
@up
Oho, kolega strażnik miejski widzę.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:16 53
Gorgor napisał/a:

O co Ci właściwie chodzi? Jak nie umiesz trzymać w łapie telefonu to po cholerę łazisz z nim po ulicy sieroto? Miałeś szczęście, że trafiłeś na kulturalnych ludzi bo inni zrobiliby Ci nim kolonoskopię. Ojca też nagrywasz i donosisz matce?

Nie pownieniem wdawać się w dyskusje z kimś kto jest ćwierć-inteligentem, ale pewnie nie mam racji bo internetowym hejterem jest być łatwo.

Wyjaśnie Ci gorgorze, że nie szedłem z telefonem sieroto tylko po pół godzinie ciśnięcia mi przez strażników zaczałem ich nagrywać i ostatkiem wiary w polską sprawiedliwośc po rozpieprzeniu mi telefonu zadzwoniłem "donosząc" na "psy" jak pewnie byś to nazwał.
Wiem wiem wiem... Ty byś ich najebał, masz piwko!
Zgłoś
Gorgor 2013-04-17, 22:34 2
kajtoh napisał/a:

Nie pownieniem wdawać się w dyskusje z kimś kto jest ćwierć-inteligentem, ale pewnie nie mam racji bo internetowym hejterem jest być łatwo.

Wyjaśnie Ci gorgorze, że nie szedłem z telefonem sieroto tylko po pół godzinie ciśnięcia mi przez strażników zaczałem ich nagrywać i ostatkiem wiary w polską sprawiedliwośc po rozpieprzeniu mi telefonu zadzwoniłem "donosząc" na "psy" jak pewnie byś to nazwał.
Wiem wiem wiem... Ty byś ich najebał, masz piwko!

Ja widzę tylko jak zaczynasz mędrkować, trzeba było pójść do domu a nie machać telefonem. Chyba, że przywiązali Cię do latarni i zmuszali do wysłuchiwania przekleństw. Gdyby zajście miało miejsce w USA to patolog wyciągałby z Ciebie kulki. Ciesz się.
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:36 36
Gorgor napisał/a:

Ja widzę tylko jak zaczynasz mędrkować, trzeba było pójść do domu a nie machać telefonem. Chyba, że przywiązali Cię do latarni i zmuszali do wysłuchiwania przekleństw. Gdyby zajście miało miejsce w USA to patolog wyciągałby z Ciebie kulki. Ciesz się.

Widać, że mało wychodzisz z domu, a jeśli wychodzisz to tylko na pole, generalnie nie mogłem odejść bo sprawdziali czy jestem "biały" ale pewnie i tak nie zrozumiesz bo u Ciebie biała jest tylko rzepka z familiady panie mędrku.

Z resztą czekałem bardzo długo w deszczu pod radiowozem bo ponad godzinę na samo sprawdzenie danych, a jeśli byś wyjechał któregoś dnia swoim traktorem dalej niż poza pole wiedziałbyś że trwa to chwilę.
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-17, 22:49
W sumie na tym nagraniu widać jak ten strażnik zamachnął się

Możesz mi wierzyć że w Krakowie jest duuużo gorzej tam od policji za pyskowanie dostaje się wpierdol i nie udowodnisz im tego
Zgłoś
kajtoh 2013-04-17, 22:54 7
pawelkrk00 napisał/a:

W sumie na tym nagraniu widać jak ten strażnik zamachnął się

Możesz mi wierzyć że w Krakowie jest duuużo gorzej tam od policji za pyskowanie dostaje się wpierdol i nie udowodnisz im tego

Powiem Ci tak, nie lubie podziałów Kraków, Warszawa, czy wypizdów zdrój. Wszędzie w policji są ludzie i są skurwysyny (niestety 3/4) i nie ma co uogólniać (tak jak moje 3/4).

Prawda jest taka że pyskując w większości przypadków dostaniesz w morde jak nie na miejscu to na wynos, ale inna sytuacja kiedy na prawdę masz dość problemów i chcesz być miły i grzeczny, a mimo zachowania wychodzi zupełnie odwrotnie. Niestety minus dla mnie bo nie kręciłem od początku jak byłem miły i spokojny, ale kto mógł się spodziewać?
Zgłoś
Kaprys 2013-04-17, 22:54 30
Ciśnij na materiał z monitoringu. Niby nic nie widzą, ale jednak kurwa wszystko zobaczą. Ja kiedyś zawracałem na zakazie, a nawet nie wiedziałem, to zaraz niebiescy za mną, bo dostali zgłoszenie z operatora kamery, która była na następnym skrzyżowaniu. Lekko 150m dalej. 5 punktów i widełki 50-500zł. Dostałem 50, i punkty. Policjanci byli naprawdę spoko, mówili mi, że oni to by oleli tą sytuację, bo niemal zero ruchu, a ja z innego miasta i wytłumaczyłem, że pojebałem ulice, za wcześnie skręciłem, i chciałem wrócić na właściwą. No ale jest nagrane i oni MUSZĄ mnie ukarać, bo konsekwencje służbowe. Dostałem najniższy możliwy mandat. Bez proszenia, błagania, rozmowa między ludźmi. Odniosłem wrażenie, że sami byli wkurwieni, że musieli podjąć interwencję
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów