📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Co my tu mamy
- teraz popularne
Dwa cwaniaczki się styknęły.
Co by zrobił sędzia Gredd?
@up Samochodem jest o wiele taniej podróżować, nawet po mieście. W krakowie za bilet godzinny muszę zapłacić 5 zł by dojechać na drugi koniec miasta do pracy i tyle samo z powrotem. W sumie 10 zł, czyli 2 litry paliwa. Spalanie wznosi 5,5l\100km a przejeżdżam 25 km. Kalkulacja prosta... Jebać MPK!!!
Mam samochód to mogę nim jeździć - żaden chuj mi nie będzie kazał przesiąść się do komunikacji miejskiej (tj. może mi kazać, a ja mogę zlać to złocistym moczem). A to, że opłaty za parkowanie są tak naprawdę bezprawne (płacąc akcyzę za benzynę płacimy za drogi) to inna kwestia.
Słychać ze koledzy za młodu go nieźle gnębili
Ja, gdybym obecnie był funkcjonariuszem tego gówna to wstydziłbym się wyjść na ulice w "uniformie"
c.maggio napisał/a:
~bassBob
No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.
Jebać kalkulacje, wybieram wygodę
Tutaj akurat popieram. Miasto to nie jest jakaś świątynia samochodu. Gdyby każdy parkował gdzie chce i jak chce, to niedługo by na rynku we Wrocławiu parkowali. Fakt faktem miasto powinno zadbać a więcej miejsc do parkowania, ale we Wro nie jest z tym aż tak tragicznie.
A tu mandacik za coś, a tu laweta, a tu kolejne podatki, to, tamto, siamto, i tak co miesiąc będziecie oddawać 2/3 waszych wypłat na rzecz biednej elity, jeżeli nie wyjdziemy na ulice.
Jakby te MPKi jeszcze jakoś się prezentowały, to NA BANK więcej ludzi by nimi jeździło. Wolę wydać na paliwo 2 dyszki niż 6zł na ten syf przepełniony dresami, ze światłem w środku jak w prlowskiej jadłodajni.
O_o chyba ktoś mi auto zajebał, bo widziałem jak przejeżdżało hmmmmm
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów