18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Co my tu mamy - teraz popularne
F................m 2013-01-27, 12:09
Dwa cwaniaczki się styknęły.
Zgłoś
s................r 2013-01-27, 12:15
Te robote to takie przygłupki i wiesniaki, że ja pierdole

Być idioto jeżdzić lawetą
Zgłoś
S................e 2013-01-27, 12:16
Co by zrobił sędzia Gredd?
Zgłoś
B................o 2013-01-27, 12:17 5
@up Samochodem jest o wiele taniej podróżować, nawet po mieście. W krakowie za bilet godzinny muszę zapłacić 5 zł by dojechać na drugi koniec miasta do pracy i tyle samo z powrotem. W sumie 10 zł, czyli 2 litry paliwa. Spalanie wznosi 5,5l\100km a przejeżdżam 25 km. Kalkulacja prosta... Jebać MPK!!!
Zgłoś
Magik2501 2013-01-27, 12:20 4
Mam samochód to mogę nim jeździć - żaden chuj mi nie będzie kazał przesiąść się do komunikacji miejskiej (tj. może mi kazać, a ja mogę zlać to złocistym moczem). A to, że opłaty za parkowanie są tak naprawdę bezprawne (płacąc akcyzę za benzynę płacimy za drogi) to inna kwestia.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
kocurid 2013-01-27, 12:40 1
Po samej gadce słychać ze to jakiś niedojebany głąb poszedł se na strażnika wiejskiego.
Słychać ze koledzy za młodu go nieźle gnębili
Zgłoś
Fifrucz 2013-01-27, 12:45
Ja, gdybym obecnie był funkcjonariuszem tego gówna to wstydziłbym się wyjść na ulice w "uniformie"
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-01-27, 12:53 2
c.maggio napisał/a:

~bassBob

No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.

Jebać kalkulacje, wybieram wygodę
Zgłoś
Janóż 2013-01-27, 13:04 2
Tutaj akurat popieram. Miasto to nie jest jakaś świątynia samochodu. Gdyby każdy parkował gdzie chce i jak chce, to niedługo by na rynku we Wrocławiu parkowali. Fakt faktem miasto powinno zadbać a więcej miejsc do parkowania, ale we Wro nie jest z tym aż tak tragicznie.
Zgłoś
Piridais 2013-01-27, 13:22
A tu mandacik za coś, a tu laweta, a tu kolejne podatki, to, tamto, siamto, i tak co miesiąc będziecie oddawać 2/3 waszych wypłat na rzecz biednej elity, jeżeli nie wyjdziemy na ulice.
Zgłoś
b................0 2013-01-27, 13:39
Jakby te MPKi jeszcze jakoś się prezentowały, to NA BANK więcej ludzi by nimi jeździło. Wolę wydać na paliwo 2 dyszki niż 6zł na ten syf przepełniony dresami, ze światłem w środku jak w prlowskiej jadłodajni.
Zgłoś
tRampcoRe 2013-01-27, 13:48
O_o chyba ktoś mi auto zajebał, bo widziałem jak przejeżdżało hmmmmm

oj tam, oj tam.
Zgłoś
Shymeq 2013-01-27, 13:58
Często w tym miejscu muszę stanąć na dosłownie 3 min żeby coś w firmie załatwić i człowiek leci jak wariat żeby cie SM nie złapała.
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-01-27, 13:59
Pedały ze straży wiejskiej i pedał z kamerą....

Cześć
Zgłoś
m................1 2013-01-27, 14:13
No kurwa i niech mi ktoś powie, że auta stojące na chodniku stanowią większe zagrożenie w ruchu niż zawracająca przez 3 pasy i jeżdżąca pod prąd laweta... Ja pierdolę -_-
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów