18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
konto1981 2013-01-27, 0:48 19
Zakładają blokady i karzą za złe parkowanie, a sami za nic mają przepisy - jak dla mnie wyjebać to w pizdu
Zgłoś
kasiasia 2013-01-27, 0:55 14
Narzeka, że mało miejsca do parkowania. Sama mieszkam we Wrocławiu i widzę jak ludzie jeżdżą, zresztą nie tylko tam ale i w każdym większym mieście. W każdym samochodzie wiezie się JEDNA od święta - dwie osoby. Jakby dziesięć takich osób przesiadło się na mpk to w korku stanęłoby o 10 samochodów mniej, a autobus zapełniłby się może w 25%. No ale taki kraj, wszędzie narzekamy że roboty nie ma, pieniędzy nie ma, ale po mieście wozimy się furką wku*iając się na innych wożących du*sko w swoich samochodach i narzekamy na korki...
Zgłoś
Alpot 2013-01-27, 1:07 7
No tak, bo sam fakt posiadania samochodu we Wrocławiu uprawnia do parkowania w każdym miejscu. A na pokazanej wyżej ulicy ulubionym "parkingiem" jest ścieżka rowerowa. Ale że rowerzysta nie zajmuje miejsca parkingowego, to już łatwo zapomnieć. Hipokryzja pełną gębą. Zabraniać przekraczania prędkości nie wolno, zabraniach parkowania gdzie się chce też. Polak szczęśliwy tylko, gdy mu pozwolą robić, co mu się podoba. I jeszcze to wieczne zdziwienie Wrocławian, że nie ma miejsc parkingowych! Szkoda, że zawsze po wyjechaniu samochodem do pracy i codziennie od nowa. Raz zasugerowałem komuś, na kogo czekałem, żeby zaparkował ulicę dalej i się przeszedł, a nie tracił 1,5 godziny na krążenie w kółko, to się obraził.

Wkurwia mnie tematyka fotoradarów i łatania strażą wiejską budżetów, ale większość krzykaczy zachowuje się, jakby jeszcze im należało za ich wykroczenia podziękować.
Zgłoś
aveyron 2013-01-27, 1:10
VF 34307, DKL 3L27 - chujowo coś z ocenzurowane, koleś pójdzie z tym do sądu i wylądujesz w pierdlu!! haha

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
N 2013-01-27, 1:11 66
@c.maggio

może samochodem jest tanie, szybciej i nie jebie emerytami?
Zgłoś
konto1981 2013-01-27, 1:45 34
@up masz całkowitą racje,nie po to ktoś chodził na kurs prawa jazdy,wydawał pieniądze na kupno auta żeby potem jeździć chujowym,zapoconym (latem) ,brudnym MPK
Zgłoś
kasiasia 2013-01-27, 2:07 8
~N

TANIEJ SAMOCHODEM? no chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, albo jeździsz smartem, a smart to nie samochód Poza tym nie powinien Ci przeszkadzać smród emerytów, skoro mieszkasz w Bydgoszczy

konto1981

no faktycznie, jak masz śmierdzić, pierdzić i pocić się w MPK to lepiej zostań w tym swoim rzęchu
Zgłoś
konto1981 2013-01-27, 2:20 50
c.maggio napisał/a:

~N

TANIEJ SAMOCHODEM? no chyba Ci się coś w główce poprzestawiało, albo jeździsz smartem, a smart to nie samochód Poza tym nie powinien Ci przeszkadzać smród emerytów, skoro mieszkasz w Bydgoszczy

konto1981

no faktycznie, jak masz śmierdzić, pierdzić i pocić się w MPK to lepiej zostań w tym swoim rzęchu

idź na prawko i nie pierdol tępa dzido
Zgłoś
AdmirałFloty 2013-01-27, 3:44
Jeżeli któryś z tych samochodów zholowanych jest twój, to jesteś dla mnie pierwszoligowym imbecylem... odkąd pamiętam 4 razy dziennie (dokładnie 4 razy dziennie) z tego miejsca laweta ściąga samochody...

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
R................s 2013-01-27, 9:06
jebać chujowych kierowców i straż miejską...

straż miejska to takie kurwy, które czatują w weekend na studentów zaocznych, żeby wyrobić miesięczną normę bo leniwym kutasom nie chce się robić cały miesiąc. Gdzie logika? Studenci przyjeżdżają i nie ma gdzie parkować no bo gdzie?????? Zjeżdżają się do tej warszawy studenciny z każdego wypiździewa w tym kraju i nie ma jak zaparkować a to weekend, więc komu to przeszkadza? Naród kaca leczy, studenci zapierdalają na sesję a te kurwy holują.
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-01-27, 10:40 11
c.maggio napisał/a:

~N

konto1981

Kobieto, nie mierz wszystkich swoją miarą. Widać, że jesteś strasznie sfrustrowana tym, że skazana jesteś na autobusy.
Nie od dziś wiadomo, że różne pospólstwo jeździ komunikacją zbiorową, zapocone grubasy, wypachnione do granic możliwości panienki, niemyci studenci z wczorajszym oddechem, do tego menele, cyganie i chuj wie kto i co jeszcze. Że o bakteriach, wirusach i ocieraczach nie wspomnę. Mimo kursów co parę minut w autobusach i tramwajach jest ciągle czubato, nie można spokojnie postać, nie mówiąc o zajęciu miejsca siedzącego. Do tego na każdym przystanku człowiek jest przepychany wraz z oszalałym tłumem i płynie z prądem jak kra na rzece. Wysiadanie z głębi pojazdu w godzinach szczytu też graniczy z cudem, kurewsko małe szanse są na to, by zdążyć na swoim przystanku.
Jeśli kogoś nie stać na całkiem przyziemną rzecz, jaką jest własne auto, to niech dalej męczy się autobusami. Ja wolę swoje autko, klimę i radio z własnym repertuarem. Wtedy nawet stanie w korku staje się przyjemniejsze

A co do samego filmiku i nieprawidłowego parkowania - szczerze mówiąc to czyste lenistwo kierowców, którym to nie chce się przejść piechotką 100, 200 czy nawet 500 metrów - oni muszą zaparkować pod samym miejscem docelowym swej podróży. A jak im się chodzić nie chce, to niech kurwa płacą
Zgłoś
T................h 2013-01-27, 11:01 1
c.maggio napisał/a:

Narzeka, że mało miejsca do parkowania. Sama mieszkam we Wrocławiu i widzę jak ludzie jeżdżą, zresztą nie tylko tam ale i w każdym większym mieście. W każdym samochodzie wiezie się JEDNA od święta - dwie osoby. Jakby dziesięć takich osób przesiadło się na mpk to w korku stanęłoby o 10 samochodów mniej, a autobus zapełniłby się może w 25%. No ale taki kraj, wszędzie narzekamy że roboty nie ma, pieniędzy nie ma, ale po mieście wozimy się furką wku*iając się na innych wożących du*sko w swoich samochodach i narzekamy na korki...

A mnie wkurwiają wiecznie spoźniające sie autobusy, czas ich dojazdu i drogie bilety. Za 6 zlotych (po 3 w jedną i w drugą strone) to akurat dojade samochodem i jest szybciej (mówie o linii 144). Ostatnio chyba we wtorek miałem pecha bo dzień wczesniej w aucie pierdolneła mi pompa sprzęgła i byłem zmuszony jechać do roboty autobusem (tramwaj 7 nie wchodzi w gre bo sie wlecze niemiłosiernie w strone petli na Krzykach). Z rana jeden przyjechał później o 10 minut, a jak wracałem do domu to kurwa sterczałem na pierdolonym przystanku jak ten chuj 40 minut bo sobie 2 autobusy wcale nie przyjechały (akurat tam jeździ tylko 144), ale skoro ty lubisz autobusem to nic mi do tego.
Zgłoś
Robajson 2013-01-27, 11:39 1
Z jednej strony ścieżka rowerowa a z drugiej budynek sądu.
Zakaz parkowania stoi jak chuj ale plebs, która tam zostawia auta nigdy go nie widzi.
Takie akcje są codziennie organizowane.
Zgłoś
kasiasia 2013-01-27, 11:41 1
~bassBob
Cytat:

szczerze mówiąc to czyste lenistwo kierowców, którym to nie chce się przejść piechotką 100, 200 czy nawet 500 metrów - oni muszą zaparkować pod samym miejscem docelowym swej podróży. A jak im się chodzić nie chce, to niech k***a płacą

No i dokładnie takie samo zdanie ja mam nt. stania w korkach. PS: mam prawko i mam samochód, ale przy bilecie kosztującym 150zł/semestr to prosta kalkulacja jest.

konto1981, widzę, że konstruktywna krytyka Cię przerosła, bałwanie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów