Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.
"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"Współczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.
Roler, zapraszam do Warszawy - poczytaj sobie książkę albo pośpij w autobusie w godzinach szczytu
Współczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Po pierwsze:
Co maja dobre studia wspolnego z autobusem?
Po drugie:
Spóźnisz się na zajecia 10 minut to masz na to wyjebane, ja jak spóźnie się do pracy 10 minut to napierw 3 godziny bede słuchał gledzenia szefa że mi nie zaplaci za tą godzine co miałem być na 7 ale byłem 5 po 7.
Po trzecie:
Mój samochód to z wygodą ma tylko tyle wspolnego że ma bardziej miekkie siedzenia jak te w autobusie, a luksus to dla niego słowo obce. Jak studiujesz we wrocławiu to jak zobaczysz gdzieś na ulicy samochód na przemyskich numerach to jest wlasnie ten. Jednak nad autobusami i tramwajami ma tą przewage że wsiade do niego i pojade sobie nim do roboty o ktorej chce, a nie będe sterczał jak patafian na przystanku i czekał na spóźniony tramwaj/autobus. Wiem jak jeździ tu MPK po tym jak od stycznia do listopada tamtego roku mój rupieć gnił na podwórku pod kamienicą.
Po czwarte:
W chuju mam czym Ty jeździsz, a Ty odpierdol sie od tego czym ja jeżdże
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów