18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Roler 2013-01-27, 14:15 2
Współczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.
Zgłoś
mateuszowy 2013-01-27, 14:18
Polska to kurwa chory kraj naprawdę.

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
Szon 2013-01-27, 14:18
W każdym większym mieście powinni 90% trawników i innych jebanych placyków i skwerków wybetonować i przerobić na parkingi, a nie wszędzie zakazy wjazdu, parkowania i potem jeździsz 15 minuto szukasz miejsca, a w końcu zapierdalasz z buta dobry hektar.
Zgłoś
~PowerBoBass 2013-01-27, 14:32
Roler napisał/a:

Współczuje ludziom, którzy myślą, jakie to autobusy są złe, a jaki to ich cudowny samochodzik wspaniały. Ja pomimo, że mam możliwość jeździć codziennie samochodem wolę autobus, po pierwsze wychodzi mi dużo taniej (dokładnie 4 razy). Ale to wiadomo, zależy kto gdzie jak mieszka. No i po drugie w autobusie mam zawsze te pół godziny czasu wolnego, z rana zazwyczaj przysypiam a wracając słucham muzyki i czytam książkę. Ale niestety u nas w społeczeństwie ludzie wmawiają sobie, że samochody to luksus i są cudowne.
Ale serio komentarze w stylu "autobusami jeździ plebs" jest dla mnie szczytem. Bo bynajmniej u mnie większość znajomych robiących dobre studia jeździ autobusem, a ekipa dla których skończenie gimbazy było wyzwaniem nie wyobraża sobie, że mieliby jeździć busem.

Roler, zapraszam do Warszawy - poczytaj sobie książkę albo pośpij w autobusie w godzinach szczytu
Zgłoś
shalyir 2013-01-27, 14:37
Roler, naucz się kurwa jaka jest różnica między bynajmniej a przynajmniej.
Zgłoś
Foodman 2013-01-27, 14:39
Ktos mi wyjasni czemu sciagaja auta na lawete a nie zakladaja blokady na kola ? Jest tam tyle miejsca ze nie utrudniaja ruchu i nie spowodowaly by zadnego wyadku, nawet oprocz lawety nie zaslaniaja znakow drogowych a miejsca na chodniku jest od zasrania? mozna by tam bylo nawet platny parking na nim zrobic i mogli by parkowac pod ukosem a miasto bo bylo nawet lepiej postrzegane. Takie jest moje zdanie jako mieszkanca wroclawia i osoby ktora potrafi czasmi w weekend poznym wieczorem parkowac od rynku ponad poltorej kilometra bo ciezko jest cos znalezc
Zgłoś
jedrzej152 2013-01-27, 21:54
Film musi być dość stary, bo z tego co wiem w tej chwili mają prawo karać za brak świateł, i pasy -.-

Sialallalala
Zgłoś
~CanesPL 2013-01-28, 0:49
Usunięcie z drogi nieprawidłowo zaparkowanego pojazdu jest dopuszczalne, jeśli utrudnia ruch lub stwarza zagrożenie, albo został zaparkowany w miejscu oznaczonym znakiem B-36 WRAZ Z tabliczką T-24, a także każdego pojazdu, na który nie została zawarta polisa OC.
Możliwe jest również odholowanie pojazdu bez ważnej karty parkingowej, zaparkowanego na miejscu oznaczonym znakiem T-29 WRAZ Z kopertą P-20.
Zgłoś
barto3000 2013-01-28, 1:16
Miejsce parkingowe sobie znalazł idiota i pokazując ten film liczy na poparcie, że nic złego nie zrobił. Slalom pomiędzy samochodami w dużych miastach jest bardzo popularnych przez takich kierowców jak Ty. Dodam, że skoro jesteś taki cwany i nagrywasz sobie strażników miejskich (do czego masz prawo) to złe zakrycie twarzy u kierowców lawet, jest karalne. Nawet używając pauzy można zobaczyć.
Zgłoś
T................h 2013-01-28, 10:21
Roler napisał/a:

Po pierwsze:
Co maja dobre studia wspolnego z autobusem?
Po drugie:
Spóźnisz się na zajecia 10 minut to masz na to wyjebane, ja jak spóźnie się do pracy 10 minut to napierw 3 godziny bede słuchał gledzenia szefa że mi nie zaplaci za tą godzine co miałem być na 7 ale byłem 5 po 7.
Po trzecie:
Mój samochód to z wygodą ma tylko tyle wspolnego że ma bardziej miekkie siedzenia jak te w autobusie, a luksus to dla niego słowo obce. Jak studiujesz we wrocławiu to jak zobaczysz gdzieś na ulicy samochód na przemyskich numerach to jest wlasnie ten. Jednak nad autobusami i tramwajami ma tą przewage że wsiade do niego i pojade sobie nim do roboty o ktorej chce, a nie będe sterczał jak patafian na przystanku i czekał na spóźniony tramwaj/autobus. Wiem jak jeździ tu MPK po tym jak od stycznia do listopada tamtego roku mój rupieć gnił na podwórku pod kamienicą.
Po czwarte:
W chuju mam czym Ty jeździsz, a Ty odpierdol sie od tego czym ja jeżdże
Zgłoś
Nashi 2013-01-28, 12:34
A ja mieszkam we Wrocławiu i wolę MPK, mimo że mam prawko i auto którym uwielbiam jeździć... bo taniej (kilkukrotnie przy miesięcznym "na 2 linie"), szybciej (nie wiem jak w innych miastach, ale we Wrocławiu nawet zakichana "1", która wlecze się niemiłosiernie krzywymi torami przez rumuński Ołbin, i tak dociera szybciej niż stojące w korkach w godzinach porannego szczytu auto) i wygodniej (jak już ktoś wspominał, mam dodatkowe ~30 minut na dobudzenie się, a wracając mogę sobie np. poczytać). Mimo to, moja sprawa, mój wybór - mam w dupie czym kto jeździ, ale skoro już się decyduje na jeżdżenie autem, to wypierdalać parkować tam gdzie na to miejsce. I tyle w temacie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów