18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Strażak zgwałcił strażaka.
Autor • 2021-08-26, 14:36
Dzisiejszy temat Flodzi o witającej się gąsce i Halmana o ruskich strażakach. A teraz ta historia z pomorskiego. Przypadek?

"27-letni strażak z OSP Kaliska został aresztowany i usłyszał zarzuty o charakterze seksualnym – potwierdza gdańska prokuratura. Mężczyzna jest podejrzany o zgwałcenie 19-letniego druha. Do przestępstwa doszło na imprezie Dnia Strażaka w kaliskiej remizie – wynika z informacji śledczych. Jak opisuje „Gazeta Kociewska”, na miejscu tragedii, w toalecie, znaleziono krew.

Do zdarzenia miało dojść na imprezie Dnia Strażaka, 13 sierpnia, w remizie Ochotniczej Straży Pożarnej w miejscowości Kaliska na Pomorzu. Odbywała się tam uroczystość z przedstawicielami samorządu i zaproszonymi gośćmi. Po tej części strażacy świętowali we własnym gronie.

Wtedy 27-letni strażak miał odurzyć młodszego druha, podając mu pigułkę gwałtu.

„Zaciągnął go do toalety na piętrze i zmusił do czynności seksualnej. Słyszałem, że przystawił mu również nóż do gardła i odgrażał się” – opisuje rozmówca portalu kociewiak.pl, znający kulisy tragedii.

Gdy 19-latek wrócił do domu i dziwnie się zachowywał, wzbudziło to podejrzenia jego rodziców.

Rodzice ofiary w remizie znaleźli krew

„Dowiedzieli się, że był na imprezie w strażnicy i tam też się udali. W toalecie znaleźli ślady krwi i wezwali policję. Sprawca został aresztowany, a ofiara trafiła do szpitala” – dodaje.

Sprawą zajęła się prokuratura, która postawiła już zarzut z art. 197 Kk, za co 27-letniemu strażakowi grozi kara 12 lat pozbawienia wolności – potwierdza rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Gdańsku prok. Grażyna Wawryniuk."

Źródło

Zgłoś
Halman 2021-08-26, 14:40 4
jak znalazł na nowy odcinek "Ballady w Kopytłowie"...
Zgłoś
dżonyłojlker 2021-08-26, 15:01 10
Ci strażacy to dopiero świry, nie dość, że podpalacze, to jeszcze pedały i gwałciciele. Tyle dobrego, że któryś czasem wrzuci na harda fajne fotki z wypadków.

Autor napisał/a:

przystawił mu również pięść do brody

poprawiłem

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Wacław.Milczek 2021-08-26, 15:12 4
Doktorant UW i pismak w okopress. chyba się z gender na tej lewicowej uczelni doktoryzował a na stypendium wyjechał do OSP Kaliska
Zgłoś
Autor 2021-08-26, 15:22
Wacław.Milczek napisał/a:

Doktorant UW i pismak w okopress. chyba się z gender na tej lewicowej uczelni doktoryzował a na stypendium wyjechał do OSP Kaliska

To przypadkowa wklejka, kopiując tekst z portalu tvp info, zaznaczyło mi przypadkiem "niechcianą treść" już to wyedytowałem.
Zgłoś
Lew 2021-08-26, 15:56 4
Ogólnie nie miła wiadomość bo znowu będzie pierdolenie jakie to OSP jest złe.. że to wina strażaków itp... z drugiej strony ja czytałem że najpierw zmusił go by wziął prochy a później przeleciał a z jeszcze innej strony jaki cudem nie zaczął krzyczeć, próbować mu wpierdolic czy coś. A fakt... beztresowe wychowanie, rurki ściskające jąderka i pewnie 19latek wyglądał jak my w wieku 12lat lub mniej . Eh.....
Zgłoś
adderwlkp 2021-08-26, 16:33 5
Lew napisał/a:

Ogólnie nie miła wiadomość bo znowu będzie pierdolenie jakie to OSP jest złe.. że to wina strażaków itp... z drugiej strony ja czytałem że najpierw zmusił go by wziął prochy a później przeleciał a z jeszcze innej strony jaki cudem nie zaczął krzyczeć, próbować mu wpierdolic czy coś. A fakt... beztresowe wychowanie, rurki ściskające jąderka i pewnie 19latek wyglądał jak my w wieku 12lat lub mniej . Eh.....

Jak go zmusił do wzięcia prochów? Weź te tabletkę bo inaczej Cię wyrucham? A może to było coś w stylu, chodź pokaże Ci pieska

Zgłoś
mygyry 2021-08-26, 16:33 22
Strażak z powołaniem, lubi się bawić sikawką
Zgłoś
sothis 2021-08-26, 16:39 4
adderwlkp napisał/a:

Jak go zmusił do wzięcia prochów? Weź te tabletkę bo inaczej Cię wyrucham? A może to było coś w stylu, chodź pokaże Ci pieska

Raczej 'chodź młody, pokaże Ci taka sikawkę, ze jeszcze takiej w rękach nie miales'.
A jak okazało się, że to prawda, to młody dostał bólu dupy i poleciał na policję.
Proste,nie?
Zgłoś
PERKUN 2021-08-26, 17:42 2
... może się zakochał.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2021-08-26, 17:56
Zgłoś
ProVVe 2021-08-26, 18:15 2
Pedały... Nikt już do nich nie strzela i nie wiesza

Ola gringo
Zgłoś
zwierzak30 2021-08-26, 18:36 14
-Jest druh boruch?
-Niema druha borucha.
Zgłoś
Liton 2021-08-26, 18:58 17
Tak mi się skojarzyło..

Zgłoś
konfetti 2021-08-26, 19:15 10
Lew napisał/a:

Może dlatego nie krzyczał, bo pigułka gwałtu cię odcina? Czy ta wstawka o wyglądzie miała na celu połechtać twoje wątpliwe męskie ego?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów