Co z tą Polską?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
pamietam ten odcinek, zajebisty. zajebista bajka. milo ja wspominam.
Ułłaaa przywołałeś piękne dni
jedna z fajniejszych kreskówek jakie dane mi było zobaczyć, tylko dlaczego teraz jest dla dzieci jakaś głupia hannah montanah lub wyspa totalnej porażki? (tak to się zwie?) czy inne gówno nie warte uwagi. gdzie te czasy gdy kreskówka potrafiła zabawić tak i 4-latka jak i 18-latka ;/ gdzie np. project GKR, oddy i karaluchy, strażnicy czasu czy było sobie życie/odkrywcy/podróżnicy?
Jedna z nielicznych, naprawdę pouczających kreskówek. Polecam odcinek z Edgarem Alanem Poe. Makabra...
wyjebana jest ta bajka, jedyna którą oglądałem na CN
… sarkazmu się chwyta.
Dwóch zacofanych wyspiarzy czyta gazetę, a tam nagłówek na pierwszej stronie:
"MYSZ UCIEKŁA DO DZIURY"
Dwóch zacofanych wyspiarzy czyta gazetę, a tam nagłówek na pierwszej stronie:
"MYSZ UCIEKŁA DO DZIURY"
Dziwne te ich trzy minuty.
Do administratora: Widzisz? Można? Wystarczy sie nie opierdalac w robocie i nie zbywać ludzi wkurwiającym : "Co ty wiesz o sadisticu" .
Uznaje że mój post nic nie wnosił do filmu, choć argument jest naciągany bo nieraz widziałem podobne posty ludzi którzy podobnie myślą...
Na drugi raz nie posługuj się swoją funkcją dla własnych prywatnych celów, to nie przystoi moderatorowi ...
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-19, 13:28 ]
ah no nie wszystkie udaje mi sie usunąć. Jak masz narzekać to lepiej po prostu zmień strone, a pozatym - co ty wiesz o sadsiticu...
Uznaje że mój post nic nie wnosił do filmu, choć argument jest naciągany bo nieraz widziałem podobne posty ludzi którzy podobnie myślą...
Na drugi raz nie posługuj się swoją funkcją dla własnych prywatnych celów, to nie przystoi moderatorowi ...
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-19, 13:28 ]
ah no nie wszystkie udaje mi sie usunąć. Jak masz narzekać to lepiej po prostu zmień strone, a pozatym - co ty wiesz o sadsiticu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów