18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mik360 2013-12-14, 20:15 1
Panie Emilu, kupował.

[]\/[] ][ []{{
Zgłoś
siwers3 2013-12-14, 20:18 55
Ma jebany zapał i chęci do jechania tej "ochotniczej policji", zwanej także strażą miejską.
Piwko dla Niego.
Zgłoś
mik360 2013-12-14, 20:22
Innymi słowy nie kupy tylko kupo...

[]\/[] ][ []{{
Zgłoś
przemas0127 2013-12-14, 20:39 2
człowiek skurwiel
Zgłoś
dr_dex 2013-12-14, 20:41
rozgoniłbym tych jebanych darmozjadów wpizdziec i ich kase dodalbym do kasy policji. Chuj, niech cos maja od zycia i dobrze mowia o Dr Dexie (zwłaszcza ze ostatnio dosc mocno szukali dla mnie kurwy, ktora mojej Smerfetce wjechala na parkingu w tył auta i spierdolila)

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Pabliell 2013-12-14, 20:46
Na miejscu tego gościa zabrałbym fotoradar i schował za zakrętem w mało widocznym miejscu. Następnym razem albo by pilnował, albo nie przyjechał w ogóle.
Zgłoś
hubi96 2013-12-14, 20:54 3
Na 100% Pacjent dostał lampą fotoradaru i zatrzymał się w celu "wykupienia" łaski...
Zgłoś
~Imperator 2013-12-14, 21:06 1
Nie piwkujcie tego chuja... chętnie poskakałbym mu po ryju nie znoszę donosicieli i podpierdalaczy
Zgłoś
Saute 2013-12-14, 21:51 66
@Imperator - tatuś jest komendantem w straży wiejskiej?
Zgłoś
zuczek33 2013-12-14, 21:53 6
Dla p. Emila zawsze piwko!
Zgłoś
Wigen2323 2013-12-14, 22:24 5
Ale wku*rwiony jest pan strażnik, może dlatego ,że, niedługo straci pracę.
Zgłoś
g................k 2013-12-14, 22:50 5
hubi96 napisał/a:

Na 100% Pacjent dostał lampą fotoradaru i zatrzymał się w celu "wykupienia" łaski...

kretyn

Imperator napisał/a:

Nie piwkujcie tego chuja... chętnie poskakałbym mu po ryju nie znoszę donosicieli i podpierdalaczy

a jak Ciebie strażnicy w chuja robią nieprawidłowymi pomiarami to już "piwkujesz"?? A nie sorry nie jeździsz tak szybko na 3 kołowym rowerze..
Zgłoś
teken 2013-12-14, 23:26 1
Co jak co ale to jest największy troll naszych czasów. I to troll w słusznej sprawie ;D

Zgłoś
pakicito 2013-12-15, 0:29 1
Cytat:

Piwko dla Niego

mam nadzieje go spotkać, to nasz kurwa superman albo batman
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów