📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kamerzysta bohatersko wybronił kolegę z opresji, najlepsi przyjaciele
Z tej mąki chleba nie będzie...
Zapomniał powiedzieć ich magiczne, pedalskie - it's a prank
Ci streamerzy to drugi miot pranksterów. Też odwalają taki losowy szajs, żeby tylko się oglądało przez dzieciaki
dobrze kurwie
Co za zjebane czasy, powinien mu tą hulajnogą odbyt powiększyć tak dla zabawy
A teraz wyobraźcie sobie że dziewczyna całuje chłopaka .... no właśnie sami kręcicie bata na siebie a później dziwicie się że dziewczyny was nie szanują
swampman napisał/a:
piwo dla ojca
dildo dla kamerzysty za uciecie akcji
Pewnie spierdolil aby w jape nie wyłapać jak kolega
Przecież ona ma z 12-13 lat tylko. Pech, że mała ma długie piękne włosy, a im konar natychmiast płonie, gdy takie widzą. To na stówę jest jakiś fetysz u wszystkich ciapaków i piaskowych małp.
Potomek kozojeba się trochę zdziwił, że ktoś zareagował. W Europie zachodniej by mu jeszcze bili brawo...
Potomek kozojeba się trochę zdziwił, że ktoś zareagował. W Europie zachodniej by mu jeszcze bili brawo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów