gdyby mi sie chcialo ruszyc z przed kompa to moze i bym i tak wymiatal... tymczasem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nima dup aż tyle nie warto patrzeć nie jarają mnie spoceni męzczyzni=
Przecież tak każdy umi
Oczywiście... Wszystko, co zdobywa jakąś popularność, kiedyś się skomercjalizuje...
Spoko, że goście trenujący takie wygibasy mogą porywalizować i wygrać pewnie trochę grosza. Skoda tylko, że najwięcej zarabiają na tym ci, którym chajsu nie brakuje...
Spoko, że goście trenujący takie wygibasy mogą porywalizować i wygrać pewnie trochę grosza. Skoda tylko, że najwięcej zarabiają na tym ci, którym chajsu nie brakuje...
Tak trochę obok tematu - zwróćcie uwagę, że żaden z nich nie ma dużych mięśni na koksie. Ten film może być podpowiedzią dla wiejskich "pakerów" co to się koksują, a łyżki z zupą do mordy unieść dalej nie mogą.
kolesie sobie ćwiczą i jest zajebiscie,pozazdrościc sprawności fiycznej i sily przedewszystkim,ale kurwa!jak słysze te spierdolone brzdąkanie z 5 jakis obskurwiałych dźwieków z rozbudowanego kalkulatora to mnie chuj strzela.jak to coś co niektórzy nazywaja muzyka psuje klimat.sorry wkurwiłem się.
też tak umiem ale się nie chwalę
Że co kurwa? Serio? Mistrzostwa ? Świat ochujał?
A za niedługo mistrzostwa w sraniu dupą do góry... ja pierdole...
A za niedługo mistrzostwa w sraniu dupą do góry... ja pierdole...
Też tak potrafię ale nie jestem małpą żeby pajacować jak w cyrku. Wolę sobie siedzieć na sadolu i walić konia.
No nieźle napierdalają chlopaki tez od ponad roku cwicze Street Workout i jestem zadowolony z efektów, sylwetka sie wyrabia, sily w chuj wiecej, no i poswirowac mozna, ale to jeszcze nie ten poziom Ogólnie uważam, że trening z masą wlasnego ciała jest wg mnie najlepszy (nie neguję silki bo kazdy lubi co innego) ale wolę SW rozwijasz swoje cialo, przybywa Ci sily, opanowujesz figury i jesteś fit a nie kark 2x2 no ale kto co lubi
ayawaya napisał/a:
A co, trening siłowy nie rozwija ciała? Jeżeli uważasz, że na siłownię chodzą same karki, to masz dziwne podejście. Sam miałem zajawkę na SW, ale wcale nie uważam, że ta opcja treningów jest najlepsza by rozwijać swoje ciało. Treningi siłowe jak i SW są na równi jeśli chodzi o rozwój naszego ciała. Wszystko zależy od tego jak ktoś się za to weźmie. Jeden pójdzie grubo w kulturystykę by potem odjebać cykl sterydowy i wyglądać jak szafa a następny zaś (jak ja) będzie trenować dla siebie by rozwijać swoje ciało, czuć się dobrze, być zdrowym i zajebiście wyglądać. Sam trenuję, ale podrzucanie żelastwa i sztuki walki. SW mi się szybko znudziło, ale do dziś potrafię wykonać human flag i kilka innych figur. Pamiętajmy jednak, że każda tego typu zajawka, to zajebista zajawka.(nie neguję silki bo kazdy lubi co innego) ale wolę SW rozwijasz swoje cialo, przybywa Ci sily, opanowujesz figury i jesteś fit a nie kark 2x2 no ale kto co lubi
Pozdro!
@up, głodnemu chleb na myśli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów