18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
L................5 2014-12-08, 22:32
nima dup aż tyle nie warto patrzeć nie jarają mnie spoceni męzczyzni=
Zgłoś
M................s 2014-12-08, 22:46
Przecież tak każdy umi
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2014-12-09, 0:39 3
Oczywiście... Wszystko, co zdobywa jakąś popularność, kiedyś się skomercjalizuje...
Spoko, że goście trenujący takie wygibasy mogą porywalizować i wygrać pewnie trochę grosza. Skoda tylko, że najwięcej zarabiają na tym ci, którym chajsu nie brakuje...

Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Zgłoś
qxy1255 2014-12-09, 2:40 17
Tak trochę obok tematu - zwróćcie uwagę, że żaden z nich nie ma dużych mięśni na koksie. Ten film może być podpowiedzią dla wiejskich "pakerów" co to się koksują, a łyżki z zupą do mordy unieść dalej nie mogą.
Zgłoś
rozkurw 2014-12-09, 8:04 10
kolesie sobie ćwiczą i jest zajebiscie,pozazdrościc sprawności fiycznej i sily przedewszystkim,ale kurwa!jak słysze te spierdolone brzdąkanie z 5 jakis obskurwiałych dźwieków z rozbudowanego kalkulatora to mnie chuj strzela.jak to coś co niektórzy nazywaja muzyka psuje klimat.sorry wkurwiłem się.

My life,my rulez.
Zgłoś
ZmianaNicka 2014-12-09, 8:48
też tak umiem ale się nie chwalę
Zgłoś
KrisCFC 2014-12-09, 15:35
Że co kurwa? Serio? Mistrzostwa ? Świat ochujał?

A za niedługo mistrzostwa w sraniu dupą do góry... ja pierdole...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
RakMozgu 2014-12-10, 11:14 1
Też tak potrafię ale nie jestem małpą żeby pajacować jak w cyrku. Wolę sobie siedzieć na sadolu i walić konia.
Zgłoś
ayawaya 2014-12-10, 16:01
No nieźle napierdalają chlopaki tez od ponad roku cwicze Street Workout i jestem zadowolony z efektów, sylwetka sie wyrabia, sily w chuj wiecej, no i poswirowac mozna, ale to jeszcze nie ten poziom Ogólnie uważam, że trening z masą wlasnego ciała jest wg mnie najlepszy (nie neguję silki bo kazdy lubi co innego) ale wolę SW rozwijasz swoje cialo, przybywa Ci sily, opanowujesz figury i jesteś fit a nie kark 2x2 no ale kto co lubi
Zgłoś
1suko9 2014-12-10, 16:22
Up. Możesz napisać co robisz i jak trenujesz? I co ile? Dzięki
Zgłoś
nanab 2014-12-10, 16:49
Tez mi cos na ich miejscu tez bym tak potrafil
Zgłoś
SzczelamGuwnem 2014-12-10, 16:54 1
ayawaya napisał/a:

(nie neguję silki bo kazdy lubi co innego) ale wolę SW rozwijasz swoje cialo, przybywa Ci sily, opanowujesz figury i jesteś fit a nie kark 2x2 no ale kto co lubi

A co, trening siłowy nie rozwija ciała? Jeżeli uważasz, że na siłownię chodzą same karki, to masz dziwne podejście. Sam miałem zajawkę na SW, ale wcale nie uważam, że ta opcja treningów jest najlepsza by rozwijać swoje ciało. Treningi siłowe jak i SW są na równi jeśli chodzi o rozwój naszego ciała. Wszystko zależy od tego jak ktoś się za to weźmie. Jeden pójdzie grubo w kulturystykę by potem odjebać cykl sterydowy i wyglądać jak szafa a następny zaś (jak ja) będzie trenować dla siebie by rozwijać swoje ciało, czuć się dobrze, być zdrowym i zajebiście wyglądać. Sam trenuję, ale podrzucanie żelastwa i sztuki walki. SW mi się szybko znudziło, ale do dziś potrafię wykonać human flag i kilka innych figur. Pamiętajmy jednak, że każda tego typu zajawka, to zajebista zajawka.

Pozdro!
Zgłoś
nanab 2014-12-10, 16:58
4:14 na koszulce "I <3 w cipke"?
Zgłoś
SzczelamGuwnem 2014-12-10, 17:29
@up, głodnemu chleb na myśli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów