Za szybko chciał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za szybko chciał
Kurwa, co to za kwadratowe gówno Myślałem, że w bajce "Listonosz Pat" ten samochód składa się z 20 poligonów, bo brakowało mocy obliczeniowej kompa, czy tam kasy na wykonanie dobrej makiety zabrakło. Tymczasem to był celowy zabieg, realizm 150%
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Kurwa, co to za kwadratowe gówno Myślałem, że w bajce "Listonosz Pat" ten samochód składa się z 20 poligonów, bo brakowało mocy obliczeniowej kompa, czy tam kasy na wykonanie dobrej makiety zabrakło. Tymczasem to był celowy zabieg, realizm 150%
Podsumowując: Facet prowadząc samochód, rozjechał sam siebie. Przecież to chyba jakiś nowy rekord guinnessa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów