📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe kiedy zobaczył w lusterku swojego kata.
Przez chwilę już wiedział,że to koniec
Przez chwilę już wiedział,że to koniec
I dlatego właśnie nie jeżdżę pomiędzy dwoma ciężarowymi!
Love_is_Love napisał/a:
On też nie jechał pomiędzy dwoma ciężarówkami
W takiej sytuacji najlepiej zjechać na boczny pas i włączyć awaryjne.
ps. licznik czasu od ostatniego posta ma za mały limit ustawiony. Człowiek pisze komentarz na kilka zdań i chuj w dupe.
ps. licznik czasu od ostatniego posta ma za mały limit ustawiony. Człowiek pisze komentarz na kilka zdań i chuj w dupe.
trzeba byc imbecylem zeby tak stac za dużym , to musiał byc polak
Love_is_Love napisał/a:
Myslisz logicznie w przeciwieństwie szypanso podobnym. Zawsze zachowaj odstęp od poprzedzającego samochodu by w czasie udezenia nie zostać muszką
. Do tego kierowca ciężarówki miał wolny pas ale wybra pordowanie.
Jezus_Chrystus_Quattro napisał/a:
trzeba byc imbecylem zeby tak stac za dużym , to musiał byc polak
Kolega benkart niemicki czy ruski?
Marcin360360 napisał/a:
Realista. A ty naucz się pisać po polsku, "patrioto"
Marcin360360 napisał/a:
To chyba tobie wypada takie pytanie zadać, bo pisownia jakaś z obcym akcentem zdecydowanie.
edek_kotek napisał/a:
On też nie jechał pomiędzy dwoma ciężarówkami
Ja właśnie instynktownie przez sadistica jak się zatrzymuje za ciężarówką to zatrzymuje się ze skręconymi kołami do krawędzi jezdni i obserwuje w lusterku wstecznym sytuację
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów