📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zbyt wiele to sie nie zmienil
Szwagier kiedyś przyjechał aby zrobić coś z progami na sztukę. Jakby ktoś działał w temacie wchodzą do niego dwie pianki PU.
Jestem ostatnio bidny w chuj, mam matiza polift , nie wygląda to dla mnie za dobrze :/
Strefa jakiego zgniotu przeto microcar
Nie widzę w tym nic dziwnego, przecież w każdym dobrym aucie strefa zgniotu kończy się na silniku, więc matiz nawet lepszy.
Tak się śmiejecie z matiza a to jest zabójcza maszyna.
I will wear you like a condom.
Marek_0485_pol napisał/a:
Jestem ostatnio bidny w chuj, mam matiza polift , nie wygląda to dla mnie za dobrze :/
O kurwa, daj go teściowej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów