Dzieciństwo w Brazylii jest na tyle stresujące, że trzeba je jakoś odreagować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Co za debilizm ale w sumie w tym kraju w ich wieku już dożywają średniej życia
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Więc przestałem celować w nią flarą...
phrontch napisał/a:
Dzieciństwo w Brazylii jest na tyle stresujące, że trzeba je jakoś odreagować
W Polsce też chyba nie jest łatwo bo dzieciaki odurzają byle gównem a ostatnim przykładem niech będzie 11-latek z Jeleniej Góry.
kurierlubelski.pl/11latek-zmarl-po-wdychaniu-oparow-dezodorantu-ta-smi...
że co kurwa!??
Przyznaje, znało się smak piwa w tym wieku. (dźizas 23lata temu)
Ale ćpać DEZODORANT??????
nie wiem co oni tam pala, ale serio trzeba sobie na ryj nakladac butelke? jak normalnie zapali to nie klepie?
IOI napisał/a:
nie wiem co oni tam pala, ale serio trzeba sobie na ryj nakladac butelke? jak normalnie zapali to nie klepie?
Co ty kurwa możesz wiedzieć o cpaniu. Do czego to doszło że młodzi muszą uczyć starych. Obejrzałes filmik więc ucz się jak się ćpa w dzisiejszych czasach. Ale w trzecim świecie...
Jakby im lufkę pokazać to by chyba oszaleli
78 r. gość był w czwartej klasie podstawówki, kiedy poraz pierwszy raz w życiu zetknął się z SLD . dzisiaj cpają dezodoranty??? kogoś jebło
sars_80 napisał/a:
78 r. gość był w czwartej klasie podstawówki, kiedy poraz pierwszy raz w życiu zetknął się z SLD . dzisiaj cpają dezodoranty??? kogoś jebło
Na niektórych forach młodziaki znają więcej wzorów niż zawodowi chemicy. Robią wszystko z niczego, pełno tanich ogólnodostępnych składników. Ważne, żeby poklepało. Nikt już nie pali ganji bo klimat. Jest zgon, jest dobrze.
Fajne, pozytywne chłopaki. Zobaczymy się pewnie niebawem na hardzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów