📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
O bosz znowu on!
powinni wprowadzić karę śmierci,np. śmierć przez przeczytanie "Chłopów" Reymonta
*sypki drift po blacie*
Mietek skończył się na Kill 'Em All! Ogólnie to gościa lubię, chociaż ostatnie streszczenia mają znacznie niższy poziom. Ale piwko dam.
Po chuj to tutaj wstawiać? Ktoś ma bana na youtuba?
omgłomatkobosko to kolejny kretyn, który myśli że ludzie siedzą tylko przed komputerem i przeglądają wszystkich i wszystko. Pisałem przed chwilą o tym. Wyobraź sobie ,że ludzie mają pracę, rodzinę, hobby czy tam przyjaciół. Z komputera korzystają tylko wieczorem, dwie lub trzy godzinki. Wtedy wchodzą sobie na sadola, żeby mieć streszczenie wszystkiego co wyszło dziś, czy tam wczoraj, między innymi na youtube. I nie waż się więcej pierdolić takich bzdur, jebany egoisto.
Dlaczego? Bo chuj mnie obchodzi np jakiś koleś który próbował zaruchać, ale dziewczyna mu nie chce dać, bo jest zjebana(Lalka), czy o rodzinie właśnie dulskich, którzy robili z siebie paniczów na wyjście do kościoła, a tak to patola. Te jaranie się przez nauczycieli, że to jest ponadczasowe itp, aż się rzygać chce, no fajnie że mamy taki obraz dzisiaj, więc po co to czytać teraz? To samo, co można zobaczyć wybierając inną drogę do domu?
Tylko kilka mnie zainteresowało Hobbit, Robinson Cruzoe i może jeszcze podróż Hugo Badera po rosji, książka pt. Biała Gorączka.
Dlaczego? Bo chuj mnie obchodzi np jakiś koleś który próbował zaruchać, ale dziewczyna mu nie chce dać, bo jest zjebana(Lalka), czy o rodzinie właśnie dulskich, którzy robili z siebie paniczów na wyjście do kościoła, a tak to patola. Te jaranie się przez nauczycieli, że to jest ponadczasowe itp, aż się rzygać chce, no fajnie że mamy taki obraz dzisiaj, więc po co to czytać teraz? To samo, co można zobaczyć wybierając inną drogę do domu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów