źródło: www.fightsport.pl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Antoni dojdzie do prawdy
sie pouczy to "zrozumie " chadziaju
nie rozumie... octagon to osmiobok tak? to dlaczego na filmiku jest heksagon?
i juz odpowiadam, octagon to znak firmowy UFC, tylko oni moga uzywac tej nazwy, ale czy na innych galach mozna postawic osmiokat? tego nie wiem.
Chociaż i tak nie jest to taki cyrk jak u nas z Najmanem...
Do afery doszło po walce partnera treningowego Nicka Diaza Jake Shieldsa z Danem Hendersonem z tego samego teamu, gdy Jason "Mayhem" Miller wparował do octagonu i sprowokował zajście domagając się ponownego pojedynku z Shieldsem. Zarówno jeden jak i drugi (Diaz, Miller) mają w tym spory udział. Wszystko to działo się na oczach kilku milionów widzów stacji CBS, która zszokowana przerwała nadawanie po dłuższej chwili. Awantury na imprezach sportowych zdarzają się często, ale w przypadku MMA jest to rzadkość a dodatkowo ten sport ściąga uwagę mediów, które momentalnie nagłaśniają takie incydenty nie wspominając już o konkurencji (UFC), która wykorzystała to momentalnie - potępiając zajście.
Kurwa! Co to za bełkot? Kto kogo zaatakował? Nie rozumiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów