Hołownia i Prokop trzymali by za niego kciuki w kuluarach a Foremniak popłakałby się na scenie.
Chuj im w dupę, niech umrą na kaszel!
To jebane ćpuny są. Nie będę pisał, co by trzeba z nimi zrobić, bo jeszcze mnie zgłoszą o sianie nienawiści, do osób umysłowo upośledzonych.
Ty to pizda życiowa jesteś , nawet w tych czasach byś jarania nie załatwił, i żal dupke ściska. Jaranko jest dobre jak ktoś ma poukładane w głowie. Dla takich pizd jak Ty to tylko buch i do spania.( I o kurwa jaki ciężki narkotyk) jak się ma gowno w głowie to tak działa.
Ty to pizda życiowa jesteś , nawet w tych czasach byś jarania nie załatwił, i żal dupke ściska. Jaranko jest dobre jak ktoś ma poukładane w głowie. Dla takich pizd jak Ty to tylko buch i do spania.( I o kurwa jaki ciężki narkotyk) jak się ma gowno w głowie to tak działa.
O popatrz. Taki mądry komentarz. Gówno w głowie już jest. Coś już nie łączysz pisania z realizmem.
Ćpun będzie mówił, ze narkotyki super.
Pijak, ze alko nie szkodzi.
Wszystko jest dla ludzi.
Nie mówię, że nie.
Jednak nie codziennie i nie co tydzień.
Amebo pierdolona.
Ty to pizda życiowa jesteś , nawet w tych czasach byś jarania nie załatwił.
Tym raczej w przyszłości nie zaimponujesz nikomu.
Ty to pizda .
Ty chuj
Jedzenie pobudza myślenie.Ty to pizda życiowa jesteś , nawet w tych czasach byś jarania nie załatwił, i żal dupke ściska. Jaranko jest dobre jak ktoś ma poukładane w głowie. Dla takich pizd jak Ty to tylko buch i do spania.( I o kurwa jaki ciężki narkotyk) jak się ma gowno w głowie to tak działa.
Ktoś, kto ma poukładane w głowie nie potrzebuje żadnego gówna do egzystencji.
Ty kurwa pedale zajebany w dupę ćpuński, haszyszyzm to taka sama narkomania jak każda inna tylko że rozwój uzależnienia zajmuje dłużej a "poukładanie w głowie " nie ma tu nic do rzeczy. Jak palisz codziennie to spróbuj odstawić na miesiąc to będziesz miał objawy abstynencyjne jak skurwysyn. Rozpieralają mnie tacy pacjenci z hasłami "ale wóda gorsza" (chociaż po chuj w ogóle to porównywać - i to chujowe i to) którzy jak rano nie zapalą to są na ciężkim ciśnieniu.
Wszystko jest dla ludzi.
Nie mówię, że nie.
Jednak nie codziennie i nie co tydzień.
Amebo pierdolona.
Tym raczej w przyszłości nie zaimponujesz nikomu.
Ty chuj
Widać kurwa że na imprezy nie chodzisz. Jebany katolik kurwa się znalazł. Pewnie jesteś spasionym grubasem który siedzi przed kompem i nikt nie zaprasza cię na imprezy. Tak to wygląda. Studiujesz i zapierdalasz w macu? Wow ale zaimponowales mi, pizdo ty....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów