O tym jak policja "bawi" się na dyskotece
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może i jestem staromodny, ale śmieszą mnie kluby i dyskoteki gdzie ludzie stoją w miejscu i machają łapami jak małpy w zoo do chujowej muzyki. Nie wiem co w tym fajnego. Zamiast sobie usiąść przy piwku albo lolku porozmawiać, pójść do kina na kręgle to idą do "klubu"...
Wszędzie się znajdzie jakieś bydło, czasem nie trzeba specjalnie szukać. Policja, kibice (kibole?), nauczyciele, urzędnicy - wszędzie
btw. fajna ta managerka
btw. fajna ta managerka
Kto już szukał Sandry na fejsbusiu?
browar za synchro.
dirty_pig napisał/a:
ja moze znam kilku normalnych policjantow reszta to poatologia, chyba ze ty zyjesz w innym krajiu niz ja bo ja w polsce
Potwierdzam... Jeszcze jakbyś zobaczył ludzi których znam, a pchają się do policji to "ręce opadywują"... Mogę jeszcze powiedzieć, że trochę mojej rodziny jest w pałach i nie uważam ich za normalnych np cytuje mojego kuzyna "my na prewencji tylko czekamy na telefon żeby napierdalać" drugi znajomy "zbierałem szaliki z meczów jako trofea..." i mogę wiele wiele innych powiedzonek, które były kierowane do mnie lub mówione w mojej obecności... Nie twierdzę, że cała policja to zjeby, ale mogę świadomie stwierdzić, iż jest to spora grupa (a jak wiadomo w stadzie każdy chce być najlepszy dlatego jak jeden bije i jest agresywny to drugi chce to zrobić lepiej)... Raz spotkałem naprawdę zajebiście wporządku policje, że aż mi się chciało z uśmiechem ten mandat zapłacić
k18t napisał/a:
Śmiejcie się z JP i HWDP, jak was to spotka, sami będziecie to pisać na murze
Nie śmieję się z jp, śmieje się z takich pizdolców jak ty
A połowa z was pewnie marudzi bo za głupia nawet żeby na policjanta iść.
Mówcie co chcecie ale skoro można pracować w legalnej mafii to czemu nie, wszystkie służby mundurowe ze sobą trzymają i to raczej nie jest dla nikogo odkrycie że policjant się wstawi za kolegą, za to ten przymruży oko jak żołnierz czy strażak przekroczy prędkość. Skoro mają taką władze i wszystko im wolno to idźcie na krawężnika i nie pierdolcie.
Mówcie co chcecie ale skoro można pracować w legalnej mafii to czemu nie, wszystkie służby mundurowe ze sobą trzymają i to raczej nie jest dla nikogo odkrycie że policjant się wstawi za kolegą, za to ten przymruży oko jak żołnierz czy strażak przekroczy prędkość. Skoro mają taką władze i wszystko im wolno to idźcie na krawężnika i nie pierdolcie.
Jebane cwele z policji, w Białej Podlaskiej takie same jebane cwaniaki, 2 lata temu najebany policjant strzelał do 4 osób a 2 miesiace temu najebany policjant staranował ogrodzenie w samym centrum miasta a kilkanaście metrów dalej piło 5 jego kolegów z gospodarczej a w klubach jakie przedstawienia robią to uuu dobrą książke można napisać.
Biała Podlaska To jak jęczeć, że w kiblu śmierdzi.
Wszedzie jest coś takiego to normalne w policji od zawsze i pewnie bedzie dopóki nie przestanie sie brać do policji psychopatów i życiowych niedorajd z których się ludzie śmieją i będą śmiali do końca życia. Wpadną ci kurwy z ekipą do domu/klubu/na działkę rozpierdolą wszystko i potem powiedzą że to pomyłka przepraszamy
Ta piosenka zawsze oddaje to co myśle o policji i przy każdym takim temacie bede ją wrzucał. HWDP
Sratatata, sratatata. Skoro Policja cos odjebie raz czy drugi to sprawe zglosic, do sadu i ukrocic samowolke. Nie cierpie jednak tego, ze przez paru zjebow ( tak, tak w Policji trafiaja sie straszni debile i pojebance) cala nasza fromacja jest pokazywana w zlym swietle! A tak nie jest. Malo razy policjant uratowal komus zycie, malo to razy udalo sie po latach znalezc sprawce morderstw tylko dzieki determinacji jednego i drugiego policjanta? Pomyslcie czasami, czy chcielibyscie zyc w swiecie, gdzie nie ma Policji i kazdy za rogiem moze "sprzedac kose", bo sie krzywo popatrzysz.
Co za policyjne kurwy...
Normalnie aż mi szkoda tych ludzi...
Jak ktoś jest FUNKCJONARIUSZEM PAŃSTWOWYM powinien za wszelkie takie zachowania być karany dużo bardziej surowo jak każdy inny, bo to się robi patalogia. Możecie się śmiać, że angielska policja jest bezradna jak ktoś ich napadnie ale każdy ma do nich szacunek! A w polsce? Nie dziwie się rosnącemu pokoleniu jotpe.
Normalnie aż mi szkoda tych ludzi...
Jak ktoś jest FUNKCJONARIUSZEM PAŃSTWOWYM powinien za wszelkie takie zachowania być karany dużo bardziej surowo jak każdy inny, bo to się robi patalogia. Możecie się śmiać, że angielska policja jest bezradna jak ktoś ich napadnie ale każdy ma do nich szacunek! A w polsce? Nie dziwie się rosnącemu pokoleniu jotpe.
Grubas w 1:45 jaki spocony pod pachą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów