Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Uważasz, że nawet jeśli trafię na ten odsetek patologii w policji, to nagle stanę się bezmózgim wyznawcą jp?
blee blee
Jebać Policję na 100 %, tylko Bóg może mnie sądzić !
Raz to Policja nie sadzi, tylko sad.
A dwa to Jebac Straz Pozarna, tylko Bog moze mi gasic pokoj!
(...) Nie cierpie jednak tego, ze przez paru zjebow ( tak, tak w Policji trafiaja sie straszni debile i pojebance) cala nasza fromacja jest pokazywana w zlym swietle! A tak nie jest.(...)
Odbiór społeczny się zmieni jeśli we własnym zakresie zaczniecie eliminować z szeregów debili i pojebańców, zamiast koleżeńsko raz po raz kryć im dupę.
Daj namiar na siostrę/córkę zgwałcę sobie i powiem ci w twarz, że tylko bóg mnie może sądzić hahahaha boga nie ma. Przy okazji jeszcze ci opierdolę chatę z fantów żyć nie umierać i wszystko bez konsekwencji
Ta piosenka zawsze oddaje to co myśle o policji i przy każdym takim temacie bede ją wrzucał. HWDP
Nie będe pisał, że osoby słuchające firmy i piszące hwdp przez samo h to pizdy, cioty, tępe chuje, pożal się boże kurwy co egzystują i trują swym gównem planetę bo się jeszcze ktoś obrazi
No ale po wysłuchaniu utworu wiem czemu sie podoba tylko debilom, wystarczy znać czy słowa, jebana, kurwa i police. łał nawet inglisz się wkradł podstępnie, poligloci
m. in. dlatego broń powinna być legalna... pomijając już to, że do policji często biorą bezmózgich. Każdy idiota mając świadomość, że 70% społeczeństwa ma przy sobie gnata zastanowiłby się 100x czy warto. Zresztą co ja będę się produkował, odkopcie sobie wypowiedź Chmiela sprzed 2 tygodni - gość ujął w niej moim zdaniem wszystko.
No kurwa i potem jakiś pato-gimbus będzie strzela łdo niewinnych ludzi, idź w chuj z takimi mądrościami.
Ale masz autorytety, jakiś chmiel hahhaha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów