18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TwójCzarnyPan 2024-06-05, 19:32
modified1 napisał/a:

Zgadzam się, chociaż wszystko co kupisz na ulicy to gówno z szemranego źródła i każdy seba mógł coś dosypać żeby więcej sprzedać. Gdyby różne używki były sprzedawane po przebadaniu w aptece to gówno na ulicach kusiło by tylko pewnie niższą ceną ale też szansą na domieszki.

Dlatego wszystkie narkotyki powinny być legalne, a ich produkcja i dystrybucja objęta nadzorem, jak leki.
Chociaż mam wątpliwości co do opiatów, bo jest po nich zajebiście przyjemnie i to zupełnie bez powodu. I nawet zjazdu nie ma, ani kaca. Dla słabszych jednostek pokusa regularnego zażywania jest ogromna. Może zezwolić w słabszej formie, jako np. opium do palenia, a heroina tylko na receptę.
Zgłoś
modified1 2024-06-05, 21:36
TwójCzarnyPan napisał/a:

Dlatego wszystkie narkotyki powinny być legalne, a ich produkcja i dystrybucja objęta nadzorem, jak leki.
Chociaż mam wątpliwości co do opiatów, bo jest po nich zajebiście przyjemnie i to zupełnie bez powodu. I nawet zjazdu nie ma, ani kaca. Dla słabszych jednostek pokusa regularnego zażywania jest ogromna. Może zezwolić w słabszej formie, jako np. opium do palenia, a heroina tylko na receptę.

Dla jednego opioidy czy opiaty będą przyjemne a inni nie lubią tego znieczulenia i zobojętnienia. Co nie zmienia że jest to podobno strasznie uzależniające (widać to po kryzysie opiodowym w ameryce jak wkręcali przez lata w tv że oxycontin to lekarstwo na wszystko i nie uzależnia) i później już z leków oxy ludzie przechodzą na morfine, helene czy fenta bo przez tolerke tabsy już nie klepią i jest to mało ekonomiczne. A co do zjazdu po opio to jest on przejebany, chyba mało po czym tak się ludzie męczą i przez to nie chcą odstawić ćpania bo się boją tego skręta, poczytaj na hyperrealu tam ćpuny piszą co i jak, jak dla mnie jednodniowe wyjebanie serotoniny po fecie jest lajtem w porównaniu do tego co piszą o opio. Ogólnie nie chce nigdy opio tykać, a co do tego że używki powinny być w aptekach też się zgadzam. Kto chce ćpać to będzie ćpał a tak przynajmniej mieliby przebadany towar i państwo z podatków by zarabiało a nie sebastian co to pomiesza w bramie ;d
Zgłoś
smc 2024-06-05, 23:24
TwójCzarnyPan napisał/a:

Narkotyki są dla mądrych.

Dokładnie. Mądrzy nimi handlują, głupki kupują...
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-06-06, 1:08 1
modified1 napisał/a:

Dla jednego opioidy czy opiaty będą przyjemne a inni nie lubią tego znieczulenia i zobojętnienia. Co nie zmienia że jest to podobno strasznie uzależniające (widać to po kryzysie opiodowym w ameryce jak wkręcali przez lata w tv że oxycontin to lekarstwo na wszystko i nie uzależnia)

Po ok. 7 dniach ćpania pojawia się fizyczne uzależnienie, każdy lekarz to wie. Ci w Stanach też, ale może nie mówili, nie wiem. Ważne, żeby wiedział każdy, kto próbuje.

modified1 napisał/a:

A co do zjazdu po opio to jest on przejebany, chyba mało po czym tak się ludzie męczą i przez to nie chcą odstawić ćpania bo się boją tego skręta, poczytaj na hyperrealu tam ćpuny piszą co i jak, jak dla mnie jednodniowe wyjebanie serotoniny po fecie jest lajtem w porównaniu do tego co piszą o opio.

To objawy odstawienia przy uzależnieniu. Po jednorazowej dawce wyśpisz się i nic nie ma.

modified1 napisał/a:

Ogólnie nie chce nigdy opio tykać, a co do tego że używki powinny być w aptekach też się zgadzam. Kto chce ćpać to będzie ćpał a tak przynajmniej mieliby przebadany towar i państwo z podatków by zarabiało a nie sebastian co to pomiesza w bramie ;d

A niech będą w aptekach, byle dostępne dla każdego dorosłego. Nie życzę sobie żeby mnie państwo niańczyło i chroniło przed zagrożeniem, przed którym potrafię chronić się sam. A nawet jeśli mi to zaszkodzi, to mam prawo robić sobie krzywdę i chuj komu do tego.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem