Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co te narkotyki robią z ludzmi
To nie narkotyki tylko ludzie robią to z ludźmi. Nikt nie każe im ćpać.
nie ludzie a brudny sprzęt albo zanieczyszczony towar który wstrzykują i tworzą się takie gówna ;d
Narkotyki są dla mądrych. Podobnie, jak inne używki, np. alkohol.
Debile niech się sami eliminują, dla społeczeństwa to całkiem dobrze.
nie ludzie a brudny sprzęt albo zanieczyszczony towar który wstrzykują i tworzą się takie gówna ;d
Tak tak, bo narkotyki same w sobie nie są wcale niebezpieczne i nie doprowadzają człowieka do takiego stanu jak gościa z filmiku. Idź się lecz zanim Ty będziesz następny
Narkotyki są dla mądrych. Podobnie, jak inne używki, np. alkohol.
Debile niech się sami eliminują, dla społeczeństwa to całkiem dobrze.
Czyli mądrzy się trują i zabijają świadomie? Racjonalnie da się brać heroinę, fentanyl albo α-Pirolidynopentiofenon? Jak myślisz czemu ktoś jest uzależniony i czemu zażywa?
Tak tak, bo narkotyki same w sobie nie są wcale niebezpieczne i nie doprowadzają człowieka do takiego stanu jak gościa z filmiku. Idź się lecz zanim Ty będziesz następny
Jasne że mogą doprowadzić i są niebezpieczne, ale głównym sprawcą są zanieczyszczenia które sobie ćpuny na ciśnieniu wstrzykują i w miejscu iniekcji tworzą się stany zapalne, martwicze i się kończy otwartymi ranami które się nie goją. No ale ty to pewnie browarka pijesz i popalasz fajkiem mówiąc że to przecież nie narkotyk ;d
[ Dodano 2024-06-05, 16:03 ]
Czyli mądrzy się trują i zabijają świadomie? Racjonalnie da się brać heroinę, fentanyl albo α-Pirolidynopentiofenon? Jak myślisz czemu ktoś jest uzależniony i czemu zażywa?
Na moje to narkotyki są dla wszystkich, po prostu jeden się wpierdoli na maxa i zacznie się jego upadek, a inny będzie brał rekreacyjnie raz na jakiś czas by poczuć się inaczej cokolwiek się przez to rozumie.
Jasne że mogą doprowadzić i są niebezpieczne, ale głównym sprawcą są zanieczyszczenia które sobie ćpuny na ciśnieniu wstrzykują i w miejscu iniekcji tworzą się stany zapalne, martwicze i się kończy otwartymi ranami które się nie goją. No ale ty to pewnie browarka pijesz i popalasz fajkiem mówiąc że to przecież nie narkotyk ;d
Na moje to narkotyki są dla wszystkich, po prostu jeden się wpierdoli na maxa i zacznie się jego upadek, a inny będzie brał rekreacyjnie raz na jakiś czas by poczuć się inaczej cokolwiek się przez to rozumie.
A czyli po kablach raz na pół roku spoko. Idź na odwyk.
Ty decydujesz co zażywasz, jak często i w jakich ilościach i z jakiego źródła. Wolna wola.
Jak ktoś jest tak głupi żeby walić po kablach, choć są inne sposoby i do tego wpierdala sobie jakieś gówno z szemranego źródła, to chuj z nim. Nie zasługuje na współczucie, to jego decyzja.
Weź skończ pisać te swoje wysrywy. Mi też się robi słabo jak myśle o strzykawkach, ale jak mam być szczery to jest to po prostu jedna ze sposobów podania specyfiku. Ćpun to ćpun i nie ma znaczenia czy sobie coś zapali, wciągnie, połknie, wsadzi w dupę czy wstrzyknie. W żyłę to raczej walą już osoby którym tradycyjne "nieinwazyjne" sposoby już nie wystarczają i chcą poczuć mocne jebnięcie. Jeżeli ktoś potrafi sobie pierdolnąć w żyłę raz na pół roku i tyle to mu gratuluję i nie przeszkadzam bo co MNIE TO INTERESUJE kto co robi w wolnym czasie jeśli nikomu nie szkodzi?
[ Dodano 2024-06-05, 18:09 ]
Ty decydujesz co zażywasz, jak często i w jakich ilościach i z jakiego źródła. Wolna wola.
Jak ktoś jest tak głupi żeby walić po kablach, choć są inne sposoby i do tego wpierdala sobie jakieś gówno z szemranego źródła, to chuj z nim. Nie zasługuje na współczucie, to jego decyzja.
Zgadzam się, chociaż wszystko co kupisz na ulicy to gówno z szemranego źródła i każdy seba mógł coś dosypać żeby więcej sprzedać. Gdyby różne używki były sprzedawane po przebadaniu w aptece to gówno na ulicach kusiło by tylko pewnie niższą ceną ale też szansą na domieszki.
Palić nigdy nie paliłem i zamiaru nie mam, a co do alkoholu, to wypijam może raz na cały tydzień i to tylko 1 piwo. A co do brania tego typu rzeczy to powiem jedno : "Nie ważne czy widelcem czy też łyżką, dalej jesz gówno". Oczywiście, zgodzę się z Tobą, że narkotyki są dla wszystkich. Jeśli chcą to niech biorą i nawet tonami, ale niech nie wychodzą z tym na ulicę i pokazują ten swój "zachwyt" innym ludziom, bo dosłownie nikogo to nie obchodzi. Chcesz się wykończyć? To bardzo fajnie, Twoja sprawa i Twoje życie, ale rób to po prostu u siebie. Nikomu się nie chcę patrzeć jak typ zadrapuję się aż do kości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów