Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeśli chodzi o strusie to swojego czasu rozpierdolił całego sadola
Jak zobaczyłam '1' na pasku komentarzy, ale jeszcze zanim je rozwinęłam, to widziałam, że to znów Ty z tym tematem.
Jak zobaczyłam '1' na pasku komentarzy, ale jeszcze zanim je rozwinęłam, to widziałam, że to znów Ty z tym tematem.
bo, struś który sam sobie urywa głowę wart jest przypomnienia
bo, struś który sam sobie urywa głowę wart jest przypomnienia
Przypominasz to w taki sposób, że wyglądasz jak Howard Wolowitz, który przy każdej możliwej okazji informuje wszystkich, że był w kosmosie.
sadola. Pewien użytkownik zgasił Hala, jak peta
Jakieś 200 piw za jeden komentarz
serio? bo nawet nie zauważyłem tego... zresztą jak dla ciebie halman huj to jest "zgaszenie" to ty jakiś lepiej niedorozwinięty jesteś, ewentualnie masz między 10 a 15 rokiem życia jak 90% userów tej strony...
jeśli chodzi o strusie to swojego czasu rozpierdolił sadola, czasami miło powspominać stare, dobre czasy...
A ja na ten przykład nie widziałem i dziękuję za linka.
jeśli chodzi o strusie to swojego czasu rozpierdolił sadola, czasami miło powspominać stare, dobre czasy...
materiał z przed roku... stary dobry sadol, bez komentarza...
chociaż może to jest jak z piosenkami z przed kilku lat, dalej chujowe, ale w porównaniu z obecnym gównem to nawet ujdzie
Od razu pomyśłem o tym wariacie. Pewnie teraz się z tego śmieje
Jak im głowa gdzieś utknie to będą szarpać aż ją urwą...
Podobno wszystko się zagoiło.
serio? bo nawet nie zauważyłem tego... zresztą jak dla ciebie halman huj to jest "zgaszenie" to ty jakiś lepiej niedorozwinięty jesteś, ewentualnie masz między 10 a 15 rokiem życia jak 90% userów tej strony...
A właśnie, choć ostatnio rzadko przeglądam sadola (masa roboty i brak czasu) to jakoś nie widzę twoich tematów.
Co jest? Obraziłeś się na podobne teksty i wyprowadziłeś się na wykop albo innego pudelka?
Kiedyś zapełniałeś sadola tematami w 80% a teraz nic?
A Ty się jarasz tym że brylujesz na tej stronie , której 90proc użytkowników to dzieci. Sam siebie cisniesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów