📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Już nie jest bezdomny, więc chyba całkiem dobrze wyszło
wyglada jakby bezdomny chial go ojebac lub odjebac - koles mogl wyciagnac zle wnioski... rownie dobrze mogl byc nowym posiadaczem broni i tylko czekal by ja wyprobowac. Tak czy inaczej pojebana akcja :/
Pamiętam jak kiedyś o 5 rano pewien przypakowany jegomość w stroju sportowym miotał tęgie wiązanki podpadające pod groźby karalne, gapił się na mnie i całkiem szybko lazł w moim kierunku. Zdziwiłem się, bo gościa nie znam i raczej brak przyczyn do takiej reakcji. Po alarmowym rozłożeniu teleskopówki z 3 metrów ku mojemu zdziwieniu odskoczył z paniką w małych oczkach, Wyjaśnił że kłócił się z laską na słuchawkach bo "suka się z kumplem puszcza a do ciebie mordo nic nie mam"
pewnie jakiś nowy musiał się wykazać
8765tj napisał/a:
Po alarmowym rozłożeniu teleskopówki z 3 metrów ku mojemu zdziwieniu odskoczył z paniką w małych oczkach, Wyjaśnił że kłócił się z laską na słuchawkach bo "suka się z kumplem puszcza a do ciebie mordo nic nie mam"
A w tej bajce smoki też były... ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów