Zastrzelony na ulicy na oczach swoich bliskich.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kobieta zachowała trzeźwość umysłu - od razu podłożyła woreczek na mózg pod głowę, żeby było co włożyć z powrotem.
mygyry napisał/a:
Bez ostrzeżenie na pewno się nie obyło...
No widzisz przecież na nagraniu jak go ostrzega, więc w czym problem?
Każdy sposób jest dobry, aby zetrzeć gówniakowi uśmieszek z twarzy. Już nie jest małej cipie tak wesoło
Kurwa żadna nie wpadła, żeby chociaż sprawdzić tętno tylko jedyne co umieją to drzeć pizdę
Dobre kurwa. Sprawdzić tętno a później zrobić sztuczne oddychanie przez dziurę w głowie
Jakoś lżej mi się na sercu robi jak pomyślę że prawdopodobnie kilka dni wcześniej on tak zrobił komuś innemu.
Ładnie wycelował, spokojnie pociągnął za spust i pośpiesznie się oddalił. Wzorowa akcja. Bez niepotrzebnych ceregieli.
Pierdole.
Mam grubo za uszami to nie zakladam rodziny.
Tylko tyle.
No chyba, ze jestem czarnuchem.
Ale wtedy nie pasuje to do schematu wyjscia po papierosy.
Kurwa.
Ile te dindu musza sie nakombinowac?!
Chyba zaczne im wspolczuc
Mam grubo za uszami to nie zakladam rodziny.
Tylko tyle.
No chyba, ze jestem czarnuchem.
Ale wtedy nie pasuje to do schematu wyjscia po papierosy.
Kurwa.
Ile te dindu musza sie nakombinowac?!
Chyba zaczne im wspolczuc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów