Perfecto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przepiękny but w ryj. Światło zgaszone, można jechać na wakacje.
Ładnie na peesie bym tak nie zrobił, eee a może zrobił dawno nie grałem
Tytuł powinien brzmieć: "Polscy przedsiębiorcy otrzymują wsparcie od rządu"
W czasach kiedy ludzie uczyli się Świata z kaset VHS to Azjaci sprawiali wrażenie na prawdę przerażających gości... Dziś już wiemy że 50kg-70kg to trochę za mało na kozaczenie... Nawet jak się jest Bruce-em Lee, co z resztą turnieje sportów walki potwierdzają.
wojtas09999 napisał/a:
to jest walka a nie to co na fame mma pokazuja
Tam też ostatnio całkiem widowiskowy but poleciał
Musashi_Miyamoto napisał/a:
W czasach kiedy ludzie uczyli się Świata z kaset VHS to Azjaci sprawiali wrażenie na prawdę przerażających gości... Dziś już wiemy że 50kg-70kg to trochę za mało na kozaczenie... Nawet jak się jest Bruce-em Lee, co z resztą turnieje sportów walki potwierdzają.
Pierdolisz. Dobrze przyłożony but na szczękę położy każdego, waga nie ma tu już znaczenia. Mózg obija się o czaszkę i lecisz na deski. W ostateczności na każdego z wyjątkiem naszprycowanych koxiarzy wystarczy kopniak w jajca.
I bez kopania i skakania po głowie leżącego? Toż to nie po małpiemu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów