Materiał znajomego który chciał ten materiał upowszechnić, z tego co wiem to ten ,,strzelec" jest nieobliczalny, a kierowca to nie wiem jak często jeździł obok jego domu
Materiał znajomego który chciał ten materiał upowszechnić, z tego co wiem to ten ,,strzelec" jest nieobliczalny, a kierowca to nie wiem jak często jeździł obok jego domu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skoro motocykl jest dopuszczony do ruchu (nie mówię że ten na filmiku jest) to może se koleś pierdzieć ile mu dusza zapragnie a Ty jak nie możesz sobie popołudniowej siesty urządzić / masz pięciomiesięczną córkę to siedź płacz i zamknij pysk, bo od sprawiedliwości jest sąd i policja a jebanym samosądom oprócz ciapaków i pedałów mówimy stanowcze nie !
Nie mówię że mnie ta ich krosowa - partacka robota nie denerwuje (tj. hałas i szkody)ale jak mam problem to jest telefon i służba PAŃSTWOWA z moich pieniędzy co się tym zajmuje.
Temu dziadkowi powinien pysk obić jak u ruskich - na miejscu bez policji. Skoro starzec bierze sprawy w swoje ręce motocyklista tez powinien.
Kurwa, najpierw piszesz, że jesteś przeciwny samosądom, a potem, że powinni mu obić pysk na miejscu, "bez policji"
Kurwa, najpierw piszesz, że jesteś przeciwny samosądom, a potem, że powinni mu obić pysk na miejscu, "bez policji"
Jestem przeciw ale skoro zaczął to powinien dostać "nauczkę"
Jestem przeciw ale skoro zaczął to powinien dostać "nauczkę"
No taka nauczka to nic innego jak samosąd
I bardzo dobrze. Jebanym bydlakom na quadach/motorach/innym chujostwie powinno się łapy upierdalać przy samej dupie. Nawet do lasu nie można z dzieckiem wyjść na spacer bo taki chuj jeden z drugim musi napierdalać tą swoją kosiarką. Kurwa wasza jebana mać.
Chu*a ze obetnij.
Dla wszystkich jebanych malkotentow (a to bedzie ze 3/4 spoleczenstwa) wszystko co ma 2 kola powinno zostac zezlomowane, a ludzi ktorzy na tym jezdza, zajebani przez tira. Przez takich skurwieli nie ma torow "bo za glosno", a jak juz jakims cudem wpierdolisz sie na chociazby tor kartingowy.. to i tak znajdzie sie skurwiel, ktoremu to bedzie przeszkadzac.
Znam takich padalcow jak Ty na wylot z autopsji...a potem jeszcze wieksze waty bo na ulicach szaleja, jak nawet kurwa chce sie legalnie w bezpiecznym miejscu wyszalec to i tak sprzedaja kopa w dupe.
Jak mu nakurwiasz tym pierdzikółkiem co drugi dzień pod domem to się nie dziwie.
Te motory wydają przeraźliwe dzwięki, czlowiek moze ma wnuczkę 5 miesięczną, może przejechałeś mu żone?
Zero opisu z Twojej strony. Nie znamy drugiej strony medalu.
Ps. GoPro przygotowałeś bo wiedziałeś ze go wkurwiasz czy to przypadek?
Nawet gdyby się wkurwiał to nic nie pozwala mu strzelać do drugiego człowieka nawet z kapiszona Debilu jebany a jak jeździsz hulajnogą albo bezszelestnym rowerem to się po prostu Pierdol gamoniu jebany przez stado kóz afgańskich i nawet nie odpisuj mi na ten komentarz bo jesteś żałosnym chujem który siedzi przed kompem w chacie a za oknem ludzie coś robią a to go wkurwia. Szmata i już !
Przestań wyzywać i się rzucać, bo nie masz żadnych porządnych argumentów i się zaraz zesrasz. Od takiej spiny robią się hemoroidy, wiesz?
Oczywiście, że nie powinien strzelać, ale ja go rozumiem. Logiczny dobrze mówi i krata piwa mu za to. Nie wiesz co go tak wkurwiło. Jakby mi ktoś napierdalał w lesie to też by mi się skończyła cierpliwość. To jak z ciapatymi, argumenty nie działają, ile można w kółko prosić i gadać, a oni i tak ruchają kozy. Czasami nie pozostaje nic innego jak tylko rozjebać.
Poza tym, nie strzelił w niego. To był wyraźnie strzał ostrzegawczy. Koleś ma dość i wyraźnie pokazuje, że nie ustąpi.
Przykro mi, zabawa i pasja - okej, ale róbcie to tak, żeby nikomu nie przeszkadzać. Nie ma legalnych torów? No przykro mi. Ja też żałuję, że nie mogę legalnie przyjebać idiocie, ale takie życie. Zamiast się srać o byle co to zróbcie coś z tym, piszcie petycję o odosobniony tor, uderzcie do władz itd. bo bluzgam i wyzywaniem gówno zdziałacie.
Pozdro dla Logicznego, bo widzę, że jego nick nie jest przypadkowy.
Jak mu nakurwiasz tym pierdzikółkiem co drugi dzień pod domem to się nie dziwie.
Te motory wydają przeraźliwe dzwięki, czlowiek moze ma wnuczkę 5 miesięczną, może przejechałeś mu żone?
Zero opisu z Twojej strony. Nie znamy drugiej strony medalu.
Ps. GoPro przygotowałeś bo wiedziałeś ze go wkurwiasz czy to przypadek?
racja. poza tym jebnął na razie tylko z kapiszona
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów