📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bardziej od kradzieży wkurwia sztuczny śmiech tego białego cwela. Niech idzie do Korony Królów
Co za wredny ryj
czarna fortuna
Nie pierdolcie, żebyście sobie nie postrzelali z markera do dindusa.
-Ernest Hemingway
W Elizabeth z okna widziałem podobną akcję z rowerem. Złodzieja obrzucali jajkami złodzieja roweru. Był ubaw do momentu, aż jeden typ wyjął gnata i oddał kilka strzałów. Nic nikomu się nie stało, ale pranksterzy z trzęsącymi się rękami zadzwonili na policję.
A gdyby złodziej pojechał w druga stronę?
ustawione jak nadchodzące wybory u nas. W USA zaraz jakiś złodziejaszek odstrzeliłby ich z glocka, albo by ich pozwał jeszcze odszkodowanie by dostał. Druga sprawa to ciekawe czy wyczyścili te kleksy po farbie.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Taką zabawę to rozumiem.
Piwo! Ale czy czegoś to nauczy złodziejaszków? Na pewno tego, żeby 3 razy się dobrze upewnić czy można skroić rower
Gdyby użyli tego, nauczka była by o wiele bardziej skuteczna
Gdyby użyli tego, nauczka była by o wiele bardziej skuteczna
Abraxus napisał/a:
Nie pierdolcie, żebyście sobie nie postrzelali z markera do dindusa.
Postrzelał do nich to ja bym chętnie z czegoś innego, ale cóż, nie jestem policjantem w USA.
BundyR
to że pizdusie dają ci piwka nie znaczy, że gdyby tym pedalażom ukradli pedałochód
nie mieliby ochoty zrobić tak samo, zwłaszcza
do czasu, gdy będą musieli zapierdalać do komisariatu i płakać milicjantowi w lizaka
ja tu widzę świetną zabawę
to że pizdusie dają ci piwka nie znaczy, że gdyby tym pedalażom ukradli pedałochód
nie mieliby ochoty zrobić tak samo, zwłaszcza
do czasu, gdy będą musieli zapierdalać do komisariatu i płakać milicjantowi w lizaka
ja tu widzę świetną zabawę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów