Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misia mi nie żal. Ale gardzę hujkiem ukrytym na drzewie, z laserami i hujami naddźwiękowymi. Niech kurwa wyjdzie na gołe łapy i zabija misie. Takie strzelanie bez dawania szansy ofierze to nic innego jak "Bycie ruskiem"
Bo rozumiem, że Ty dowolne szkodniki zamiast usuwać w sposób wygodny i wydajny to załatwiasz dając równe szanse. Np gniazdo os atakujesz gołą dłonią a psa z wścieklizną zębami.
I to porównanie do ruskich. Dlaczego nie do niemcow (wiadomo) , japończyków (nankin czy tam. Inna manila), ukrów (wiadomo), Polaków (nasza historia nie jest kryształowa, tylko debile wierza, że mocarstwo da się utrzymać bez zbrodni), Anglia (wiadomo), Belgia (No kurwa...) etc?
Dlatego, że to modne.
Jak ja gardzę takim podejściem. Jesteś tym człowiekiem, co to wybierze którą opcje propagandy woli i leeeeeci chwalić się ta wiedza, szerząc propagandę jak narkoman hiva.
Prostactwo, gówniarstwo i niziny społeczne. Gardzę takimi jak ty.
Niby ok, ale po co zabijać, skoro można wyszkolić żeby atakowało wszystko co sepleni po ukraińsku...?
Każda ruSSka pizda sepleni po ukraińsku, bo nie umie, więc w pełni się zgadzam
Jestem Myśliwym Żona jest Dianą, dzieci za kilka lat również będą polować.
Za kilka lat to może być tak, że nie będzie ich stać na amunicję (jakąkolwiek)...
Każda kurwa, która strzela do zwierząt jest zjebana. Matce w łeb niech postrzela
Twoja matka sama by sobie w łeb strzeliła, jakby znalazła zjeba jak ty z urwanym łbem na podwórku, bo jednak syn. Toż to USA lub Kanada. Tam się to tępi. Nie widzisz, że jeden strzela z okna własnego domu? Oby cię na wakacjach wilki lub dziki wpierdoliły żywcem, tumanie!
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, p*zd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą p*zdunka
Ale ty kurwa jesteś zjebany
Dlaczego w łeb nie strzelają? Trofeum później z łba robią?
obstawiam że bełt łatwiej przechodzi przez w miare miekkie żebra i wszystkie flaczki włacznie z sercem niż przez cholernie twardą niedźwiedzią czaszkę, no i łatwiej trafić a poza tym moze ifaktycznie fajnie miec takie nieuszkodzone trofemum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów