Zanim jakiś zwierzozjeb się zesra, dodam tylko, że na niedźwiedzie czarne w wielu częściach Kanady można legalnie polować. Ba, są wręcz uznawane za szkodniki, a ich populacja jest stosunkowo duża no i oczywiście mięso nie idzie do śmietnika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie ładne misie Jogi
Szkoda ze nie tylko na misie zezwolenia bo szkodnik...
Każda kurwa, która strzela do zwierząt jest zjebana. Matce w łeb niech postrzela
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, pizd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą pizdunka
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, pizd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą pizdunka
Chore skurwesyny do bezbronnych strzelać!!!
Misia mi nie żal. Ale gardzę hujkiem ukrytym na drzewie, z laserami i hujami naddźwiękowymi. Niech kurwa wyjdzie na gołe łapy i zabija misie. Takie strzelanie bez dawania szansy ofierze to nic innego jak "Bycie ruskiem"
Dwa pytania do znawców tematu:
- czy ja dobrze widzę że te bełty przechodzą na wylot? Przez niedźwiedzia?
- skoro mięso nie idzie do śmietnika to gdzie? Ktoś to je?
maiones napisał/a:
Dwa pytania do znawców tematu:
Tak, moc wylotowa takiej strzały jest dość duuuuuza- jeśli nie trafi w kość typu łopatka albo inna to przechodzi jak przez masło.
Mieso - jest tylko i wyłącznie przeznaczone na szamę, czasem sprzedawana do restauracji - takze nic nie idzie na marne.
Futro pewnie do wypchania albo przed kominek.
Swoja droga polowania nie sa tanie , ale większość to i tak nabici hamerykanie i płacą w tysiącach za takiego pluszaka.
w pierwszych sekundach filmu widać fotopułapkę na drzewie, znaczy misiek był obserwowany od jakiegoś czasu, żeby strzelić takie zwierze trzeba być z nim po imieniu, dokładnie wiedzieć, gdzie i kiedy wychodzi.
siła takiego bełtu musi być potworna, co prawda szybko energie traci ale jak widać na 20-30 m ma siłę obalającą jak kaliber 308 albo 30-06 na 100-150m
miśki mają szanse i to duże, mają zmysły znacznie lepsze od nas i są silniejsze ale większość z ludzi ma iloraz inteligencji większy od kudłaczy
siła takiego bełtu musi być potworna, co prawda szybko energie traci ale jak widać na 20-30 m ma siłę obalającą jak kaliber 308 albo 30-06 na 100-150m
miśki mają szanse i to duże, mają zmysły znacznie lepsze od nas i są silniejsze ale większość z ludzi ma iloraz inteligencji większy od kudłaczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów