Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każda kurwa, która strzela do zwierząt jest zjebana. Matce w łeb niech postrzela
idiota czy wyborca po/pis?
Karaluchy też w domu hodujesz bo zabijać nie wolno? Wiesz co to kontrola populacji?
Gada taki a w głowie pusto jak w cygańskim portfelu
Bo rozumiem, że Ty dowolne szkodniki zamiast usuwać w sposób wygodny i wydajny to załatwiasz dając równe szanse. Np gniazdo os atakujesz gołą dłonią a psa z wścieklizną zębami.
I to porównanie do ruskich. Dlaczego nie do niemcow (wiadomo) , japończyków (nankin czy tam. Inna manila), ukrów (wiadomo), Polaków (nasza historia nie jest kryształowa, tylko debile wierza, że mocarstwo da się utrzymać bez zbrodni), Anglia (wiadomo), Belgia (No kurwa...) etc?
Dlatego, że to modne.
Jak ja gardzę takim podejściem. Jesteś tym człowiekiem, co to wybierze którą opcje propagandy woli i leeeeeci chwalić się ta wiedza, szerząc propagandę jak narkoman hiva.
Prostactwo, gówniarstwo i niziny społeczne. Gardzę takimi jak ty.
@sothis, akurat jeżeli chodzi o warstwy społeczne to zakładam, że pracujesz u moich pracowników. Ssąc resztki ze stołu moich ludzi, które spadły z mojego na ich stoły. Skoro porównójesz ssaki i owady to znaczy tylko tyle, że jesteś warty funta kłaków, kmiocie!
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, p*zd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą p*zdunka
browara? chyba kubusia i to bez cukru ty mały zjebie
Każda kurwa, która strzela do zwierząt jest zjebana. Matce w łeb niech postrzela
aż ukrzyżuję parę kotków z tej okazji zoofilu
Dlaczego w łeb nie strzelają? Trofeum później z łba robią?
taką strzałką chuja zrobisz jeśli trafi w kość, misiek co najwyżej dostanie wstrząsu mózgu. Strzelają prosto w serce, misiek się szybko wykrwawi z obu stron(bo przełazi na wylot) i zbyt daleko nie pobiegnie
@sothis, akurat jeżeli chodzi o warstwy społeczne to zakładam, że pracujesz u moich pracowników. Ssąc resztki ze stołu moich ludzi, które spadły z mojego na ich stoły. Skoro porównójesz ssaki i owady to znaczy tylko tyle, że jesteś warty funta kłaków, kmiocie!
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo nie zrozumiałeś.
Nawet jak musisz używać translatora, co wydaje mi się prawdopodobne. Bo boty chyba nie radzą sobie z identyfikacja obrazów na filmach na tyle, żeby pisać komentarze...
Wracając do meritum - przeczytaj posta i spróbuj w ramach eksperymentu pomyśleć nad tym jak kaleką u ułomna jest twoja odpowiedź. Kto wie, może jak raz pomyślisz, to kiedyś zdarzy Ci się to ponownie...?
A jeśli będziesz kroczyć tą drogą uparcie, to może nawet taki np ja nie będzie miał w przyszłości dylematu czy jesteś botem.
Jak rozumiem jestes vege-zjebe i wpierdalasz tylko trawe? Warzywa tez maja uczucia, przerzuc sie na kamienie
Ale ty kurwa jesteś zjebany
Skąd wiesz z jakiej lepianki wyszedł? Nie oceniaj tak pochopnie
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, pizd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą pizdunka
Ale ty kurwa chyba jesteś zjebnany... No może jak pokażesz samicy ujebany łeb pchlarza to da Ci zaruchać jest nadzieja...
Owa strzała z bliskiej odległości zabija człowieka schowanego za lewej 3 body armour który jest/byl na tamta chwile używany przez policje,ochrone czy agentów fbi i ta owa płytka powinna zatrzymać pociski z AR15 czy popularnego Kalacha (plus oczywiście wszystkie krótkie i pewnie wszystkie pompki) także ma pierdolniecie.
Zarzucam film jako dowód:
Płytka i lvl na początku filmu
Na strzelanie śmiało po 2:20s jak ktoś ma mało czasu w pracy
Nie jesteś w temacie po co jest myślistwo, jaką pełni rolę itd. Nie odzywaj się dzieciaku na ten temat.
Każda k***a, która strzela do zwierząt jest zj***na. Matce w łeb niech postrzela
Masz coś z głową? Idz żryj trawe z innymi osłami...
Aha, ssak niby lepszy bo ty tak uwazasz.... co za kurwa jebana hipokryzja, badz chociaz konsekwentny eko zjebie, co robaka to mniej szkoda zabic bo co niby? Mniej zyje? Jebana lewacka logika z dupy murzyna
Biali Amerykanie od 300 lat tępią szkodniki - zaczęli od czerwonoskórych z tomahawkami.
Ale jeszcze większe debile są aktualnie wśród nas. Może jeszcze napisz, że 300 lat temu dinozaury tępili. Była 1000 letnia skurwiała rzesza, widać pora na 300-lenie stany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów