Jak w temacie, strzelanie w slow motion z dobrym podkładem muzycznym. Miłe dla oka i dla ucha.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma jak pompa
piwo za acdc i piwo za ... piwo za ogół
2 pierwsze strzały = 0 odrzutu.
Poza tym piwo.
Poza tym piwo.
Wrzutka zajebista a tak na marginesie, to tak jak nie słucham rocka, to ten kawałek mi bardzo przypasił, rozumiem, że AC/DC, a tytuł kawałka ktoś zna? Z góry dzięki
No i spierdolony poranek zapowiadający kolejny chujowy dzień nabrał nieco kolorków.
Już ja wiem czyj zajebany, rudy łeb widziałbym na drodze takiego pocisku.
Ta amerykanska fascynacja bronia. Oczywiscie zeby siac pokój i demokracje
Amerykańska fascynacja bronią palną - małe fiuty i gówno zamiast mózgu. A my jeszcze do tego chcemy równać.
@up
no tak tylko ich nikt nie napadnie bo jak powiedział jeden japoński admirał, nie ma możliwości dokonania desantu na wschodnie wybrzeże bo "zza każdego źdźbła będą wystawać dwa karabiny" czy jakoś tak. Za to tutaj na znak buntu będziesz mógł wypluć zamiast brać z połykiem
no tak tylko ich nikt nie napadnie bo jak powiedział jeden japoński admirał, nie ma możliwości dokonania desantu na wschodnie wybrzeże bo "zza każdego źdźbła będą wystawać dwa karabiny" czy jakoś tak. Za to tutaj na znak buntu będziesz mógł wypluć zamiast brać z połykiem
@up - racja, ale tak samo jest np. w Szwajcarii - tyle że tam nie ma takiego wieśniackiego podejścia do broni palnej jak u Amerykańców.
Piekne kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów