"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettJednak na dużym ekranie widzę że postrzał
a zdarza się że zamek przytnie kawał mięsa
Wg. mnie zamek mu przyciął skórę między kciukiem a wskazującym
Jednak na dużym ekranie widzę że postrzał
a zdarza się że zamek przytnie kawał mięsa
Jak dla mnie koleś miał selektor założony. Przełączył sobie go przypadkiem i auto poleciało.
I chuj z jego ręką. Nie odłożył klamki, tylko odskoczył z nią w dłoni do tylu w panice. Powinni go wyprosić na zawsze.
Glock..odpowiednik pastucha w tdiku
Srastuch nie do zajebania i lufa poligonalna. Oczywiście duża możliwość modyfikacji. Od Roni po selektor jak na filmie. Nie ma co narzekać
Czy on trzyma magazynek w lewej, czy to jakiś grip do pistoletu ?
Info dla wszystkich pożal się boże fachowców udzielających się powyżej. Widać wyraźnie co się stało. Odpadł front grip, jakiś głupek nie dokręcił i odpadł. Widać, że leży na ziemi pod koniec nagrania.
Ano ale koleś na początku gość mówi „hold it tight it’s on semi” na końcu tego co strzela nie rozumie ale chyba „on automatic”. I koleś się postrzelił w zasadzie
Za to tańczenie nie rozładowaną bronią powinni mu ręce wykręcić, ale z drugiej strony rozumiem, że się w takich chwilach nie myśli rutynowo. Jak ja strzelałem pierwszy raz na full auto, to prowadzący stał przy mnie. Ja teraz też zawsze stoję jako prowadzący przy świeżakach, a przy czymś takim to chyba bym stał na 50 cm. C Chuj z jego ręką, ale ten typek mógł postrzelić w strefę alfa kilka osób. Wtedy byłby materiał
Dosyć mocno niepokojące, że grip może po prostu zostać w ręce w czasie kiedy broń rozpyla pociski we wszystkie strony. Ciekawi mnie przyczyna. Gdyby to było w Polsce to obstawiałbym, że janusz do prawdziwej broni dołożył po taniości grip z asg czy paintballa.
Info dla wszystkich pożal się boże fachowców udzielających się powyżej. Widać wyraźnie co się stało. Odpadł front grip, jakiś głupek nie dokręcił i odpadł. Widać, że leży na ziemi pod koniec nagrania.
I takich bystrzaków to ja lubię
Dosyć mocno niepokojące, że grip może po prostu zostać w ręce w czasie kiedy broń rozpyla pociski we wszystkie strony. Ciekawi mnie przyczyna. Gdyby to było w Polsce to obstawiałbym, że janusz do prawdziwej broni dołożył po taniości grip z asg czy paintballa.
Albo go nie dokręcił odpowiednio.
albo cymbał założył od repliki ASG, widziałem taki numer z AK niby metalowy a rozsypał się jak z plastyku.
Oczywiście zrobiony z gównometalu znal...