📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sorry za offtop, Mikelini nie jesteś z Kaszub przypadkiem? Znam z tych rejonów Michała z tą samą datą narodzin.
warmia-mazury
Cytat:
Sorry za offtop, Mikelini nie jesteś z Kaszub przypadkiem? Znam z tych rejonów Michała z tą samą datą narodzin.
może to bliźniacy, rozdzieleni w dzieciństwie !
@up i Ci prosto w przełyk, dzięki!
@up and @upup
musicie kontynuowac te znajomosc: w jedna strone leci chuj w dupe, w druga kutas do mordy a w finale obydwie strony sa zadowolone, daja piwko lub dziekuja ...
Zescie sie kurwa dobrali ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
musicie kontynuowac te znajomosc: w jedna strone leci chuj w dupe, w druga kutas do mordy a w finale obydwie strony sa zadowolone, daja piwko lub dziekuja ...
Zescie sie kurwa dobrali ...
I teraz se prowadź, przykładowo, jakąś knajpę u arabusów... Zwykłe "Proszę wyjść" nie wystarczy i musisz napierdalać z kałacha, żeby ich wyprosić...
hardowski napisał/a:
I teraz se prowadź, przykładowo, jakąś knajpę u arabusów... Zwykłe "Proszę wyjść" nie wystarczy i musisz napierdalać z kałacha, żeby ich wyprosić...
Gdzie można zgłosić wniosek o dofinansowanie?
mocne argumenty
Jak oni strzelając z biodra 13 razy trafili, to ciekawe, jaką by mieli skuteczność gdyby ktoś ich nauczył strzelać z tej broni.
I np. interwencja policjantów w Kole mogła wyglądać inaczej i trwać krócej
Gość kontynuuje chyba filozofię Steva Jobsa na temat prostych rozwiązań. Na chuj się przepychać godzinę, jak można rozwiązać problem w 60s.
Gość kontynuuje chyba filozofię Steva Jobsa na temat prostych rozwiązań. Na chuj się przepychać godzinę, jak można rozwiązać problem w 60s.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów