W mieście Mogi das Cruzes w stanie São Paulo w ubiegłą niedzielę napastnik wbił na mszę i oddał kilka strzałów w kierunku pastora odprawiającego mszę i modły. Pastor został przewieziony do szpitala i poddany operacji, jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kto wie... może pastor na poprzedniej mszy, złapał za kolanko córkę napastnika
A wszyscy świadkowie w pierwszej kolejności opróżnili jelito pod siebie, a następnie zajęli się poszukiwaniem dogodnej drogi ucieczki...
I właśnie dlatego dostęp do broni powinien być powszechni! Gdyby na sali znalazło się parę Glocków, Waltherów i może jakiś AK-47, moglibyśmy liczyć na zupełnie inne zakończenie tej sytuacji.
I właśnie dlatego dostęp do broni powinien być powszechni! Gdyby na sali znalazło się parę Glocków, Waltherów i może jakiś AK-47, moglibyśmy liczyć na zupełnie inne zakończenie tej sytuacji.
Za tą piękną flagę , to powinien ich wszystkich wystrzelać.
@UP Właśnie chciałem napisać że to jakaś żydowska obórka.
Nie wiem czy nie powinni zabronić kasków ochronnych.
Nie wiem czy nie powinni zabronić kasków ochronnych.
Zastrzelił go za pierdolenie farmazonów i indoktrynowanie ludzi.
U protestantów nie ma mszy tylko nabożeństwo
Ależ się parchy cieszą no i dobrze, bo to zabawne dla nich, jak dla nas holokaust
Ale ten w błękicie niczego nie odprawiał akurat. Siedział jak pizda na gruszce tylko. Z drugiej strony szybko zareagował, więc chyba wiedział "co się święci".
thor141888 napisał/a:
Za tą piękną flagę , to powinien ich wszystkich wystrzelać.
jasypan napisał/a:
@UP Właśnie chciałem napisać że to jakaś żydowska obórka.
to flaga Brazylii przecież...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów