Strzelanka w sklepie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
dzisiaj za darmo
Bo to rasistowska strona.
Hahahaha wpakował w niego cały magazynek, a i tak jeszcze musiał dobić. Boss jakiś xD
Strzelanka to taka gra. Jak już to strzelanina lub fps w sklepie
FPS - First Person Shooter geniuszu to to nie jest
Nikt nawet butelka nie wali
Małpy należy zamknąć w afryce i ebole im gratis
Kurwa, co za tępy murzyn. Wpierdolił w niego cały magazynek i jeszcze go musiał pistoletem dobijać, bo się ruszał. Albo tamten czarnuch był taki twardy, albo drugi czarnuch był takim zajebistym strzelcem.
Autor napisał/a:
@maksymilian45 chyba jaja sobie robisz?
Osobiście uważam, że każdy obywatel, może nie powinien latać z gantem po mieście, ale winien mieć prawo trzymać takowego w domu, sklepie, domku letnim,...
Bo gdy ktoś Cię napastuje w Twoim miejscu pracy, zamieszkania to czym się obronisz. Smyczkiem?
Ziomus, ty chyba w innym wymiarze żyjesz. Jeżeli ktoś mnie ma zamiar napaść w domu czy w pracy to oczywiste jest że weźmie mnie z zaskoczenia i wolę żeby miał maczetę niż gnata. Przynajmniej mam jakieś szanse się obronić/ spierdolić. Z gnatem przejebana sprawa. Broń to najgorszy wynalazek i huj. Możesz podawać tu inne argumenty ale i tak nie masz racji.
Na końcu on tańczy dla mnie !!!
ja pierdole... cały magazynek wywalił z takiej odległości a cel sie nadal rusza i trzeba było jeszcze rękojeścią dopierdolić żeby przestał... tylko czarnuch tak potrafi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów