Strzelanka w sklepie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Strzelanka to taka gra. Jak już to strzelanina lub fps w sklepie
ja tu raczej widzę egzekucję a nie strzelaninę
Kurwa cały magazynek w niego władował
Hacerking napisał/a:
Strzelanka to taka gra. Jak już to strzelanina lub fps w sklepie
Cos sie tak przyjabal to tego? Gra półsłówek czy sra półgłówek.
Zobacz jakie ma kocie ruchy - wegiel na wozie
murzyn = mur + uryna + rodzynek
Broń to chyba najgorszy wynalazek jaki stworzył człowiek..
Obstawiam, że to było w Compton.
maksymilian45 napisał/a:
Broń to chyba najgorszy wynalazek jaki stworzył człowiek..
@maksymilian45 chyba jaja sobie robisz?
Osobiście uważam, że każdy obywatel, może nie powinien latać z gantem po mieście, ale winien mieć prawo trzymać takowego w domu, sklepie, domku letnim,...
Bo gdy ktoś Cię napastuje w Twoim miejscu pracy, zamieszkania to czym się obronisz. Smyczkiem?
Dwóch artystów posprzeczało się, kto jest gwiazdą kręconego w tym sklepie teledysku. Jeden z nich strzelił focha. Pięć razy.
Wszystko wyjaśnione w logiczny sposób, wygrał pojedynek a reszta bydła poszła za nim.
AAAAa kurwa, on nie trafił z 1,5m wywlając w niego cały magazynek?! Tzn trafił no ale mało skutecznie jak widać . Japierdziele :d.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów