18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Strzelanina w Teksasie z początku maja
V................l • 2023-07-01, 18:00
Poniżej unikatowy materiał policji jako uzupełnienie pierwotnego wątku na sadolu
źródło

Praca amerykańskiego policjanta - czyli w pięć minut OD pouczania dzieci o zapinaniu pasów bezpieczeństwa w samochodzie DO egzekucji mass shootera
Aczkolwiek trochę pączków musi codziennie wciągać pulpet bo lekka przebieżka a sapie jak Tusk na dywanie u Merkelowej.
Złota pestka zostaje wypluta koło 3:50, aczkolwiek nie spodziewać się proszę kronikarskiej jakosci obrazu momentu egzekucji z takiej odległości.

Zgłoś
dominik283 2023-07-01, 18:29 3
Ty Piskorski psie vinyl
Zgłoś
tfujdiler 2023-07-01, 21:26 10
Mam wrażenie, że gdyby pobiegł w przeciwnym kierunku dopadł by go 2x szybciej. Swoje wysapał ale trzeba przyznać że jak miał typa w zasięgu strzału mimo zadyszki skasował śmiecia dosyć sprawnie .
Zgłoś
pocztakd1 2023-07-01, 23:43 1
huja widac tylko saoanie i cempletki
Zgłoś
uzytkownik609 2023-07-02, 0:49 6
Kolejny pisowiec na sadolu?
Jakoś mnie to nie dziwi, tutaj średnie IQ to 50 lub mniej więc i pisowców i konfederatow musi być sporo, przed wyborami tak szczekacie na Tuska bo wiece ze będzie koniec bonanzy po wyborach hahah
Będzie trzeba do roboty iść wy nieroby pisowskie
Zgłoś
Angevil 2023-07-02, 0:55 1
uzytkownik609 napisał/a:

Jakoś mnie to nie dziwi, tutaj średnie IQ to 50 lub mniej więc i pisowców i konfederatow musi być sporo, przed wyborami tak szczekacie na Tuska bo wiece ze będzie koniec bonanzy po wyborach hahah

Nie mów im bo nie będzie niespodzianki.

I tak to jest.
Zgłoś
madufo 2023-07-02, 0:58
zarzuć ktoś linkiem z perspektywy strzelca, bo ktoś chujowo otagował i nię mogę w wyszukiwarce znaleźć.
Zgłoś
Zubar 2023-07-02, 4:04
Przestańcie pierdolić o polityce zjeby pierdolone
Zgłoś
Pawehan 2023-07-02, 5:42 3
PiS i tak przesra te wybory
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-07-02, 7:22 4
I pomyśleć żeby policjantem było babsko. W Polsce to by siedziała zamknięta w aucie i czekała na kundli z antyterrorki bo zwykle psy też by nastały w majtki.
Zgłoś
Pawehan 2023-07-02, 7:39
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

I pomyśleć żeby policjantem było babsko. W Polsce to by siedziała zamknięta w aucie i czekała na kundli z antyterrorki bo zwykle psy też by nastały w majtki.

Ten też miał nieźle nasrane, ale poszedł tam ,bo trudno to nazwać bieganiem .
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-07-02, 7:50 1
Vinyl napisał/a:

Aczkolwiek trochę pączków musi codziennie wciągać pulpet bo lekka przebieżka a sapie jak Tusk na dywanie u Merkelowej

W tej dyscyplinie, królowa jest tylko jedna.
Zgłoś
SantaMaria 2023-07-02, 8:10 11
mi się wydaje że sapał ze stresu... błagam, co drugi taki kozak tutaj ale jakby miał podejść do osoby która ma broń to jej też by głowa robiła fikołki...
Zgłoś
neo001 2023-07-02, 17:38
SantaMaria napisał/a:

mi się wydaje że sapał ze stresu... błagam, co drugi taki kozak tutaj ale jakby miał podejść do osoby która ma broń to jej też by głowa robiła fikołki...

I zapewne z paroma dodatkowymi kilogramami "sprzętu".
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2023-07-03, 15:14
uzytkownik609 napisał/a:

O wielce kurwa oświecony wykształcony z wielkiego ośrodka przemówił, pis to złodziejskie kurwy i krętacze, ale przynajmniej jest względny spokój w przeciwieństwie do tego, co działoby się za rządów tych zdradzieckich kurew, które ci stręczy tvn strumieniem bezpośrednim do pustego łba, które to w celu zniszczenia społeczeństwa i kasacji wartości narodowych i tradycyjnych naściągaliby tu dzikusów, co w dłuższej perspektywie przyniosłoby nam sytuację, którą mają we francji. Ale jeśli sam tego nie widzisz, to siła żadnego argumentu do zamkniętego, pustego łba nie trafi.

Chuj mi na imię.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów